RADIOSITE Fórum

• Rock FM

#200947  Szerző: p0tyi

Jó ez a rádió. Terjeszkedniük kéne. Első körben mondjuk a Best FM vidéki frekvenciáit átvéve.

Tiszttartó hallhatóan semmit nem tud kezdeni azzal a helyzettel, hogy a Retro mellett egy másik rádió is rá van bízva. Megcsinálta közel ugyanazt, logikátlan, igénytelen, gagyi kivitelben.

Miközben a Necc Partyk rendszeresen tele vannak az ország bármely pontján, a Best FM csendes és hullaszagú. Indokolatlan kortárs magyar zenékkel telerakva, mert valaki valamikor úgy gondolta, az jó ötlet.
 #200944  Szerző: troll

altermanus írta: 2023.10.25. 18:30 Ez a rádió mintha megrekedt volna a nagylemezes előadóknál és az új évezredből nem születnének zenék. A válogatás 1970-1999-ig tart időrendben. Van néha Tankcsapda, Depresszió és Junkies két rádióslágere.
Little Richard, The Doors, Beatles (igen, az is hozzátartozik), Bill Haley, Chuck Berry, Carl Perkins is hozzátartozik egy rock rádióhoz.
Másik rész, Green Day, Airbourne, Halestrom, Billy Talent... Ezekből miért nem válogatnak Aztán ezek olyanok amit én is szoktam hallgatni, külföldön megy, itthon nem. Pedig jó lenne. :yeah:

Valószínűleg nem te vagy a célközönség.
 #200940  Szerző: altermanus

Ez a rádió mintha megrekedt volna a nagylemezes előadóknál és az új évezredből nem születnének zenék. A válogatás 1970-1999-ig tart időrendben. Van néha Tankcsapda, Depresszió és Junkies két rádióslágere.
Little Richard, The Doors, Beatles (igen, az is hozzátartozik), Bill Haley, Chuck Berry, Carl Perkins is hozzátartozik egy rock rádióhoz.
Másik rész, Green Day, Airbourne, Halestrom, Billy Talent... Ezekből miért nem válogatnak Aztán ezek olyanok amit én is szoktam hallgatni, külföldön megy, itthon nem. Pedig jó lenne. :yeah:
 #199513  Szerző: Glenn

Akkor ismét elvágta maga alatt a fát? Nem olvastam, de az első zsákutca (O1G-zés) után el tudom képzelni. Ő lenne az, aki a saját kárán sem tanul? Kár... :(
 #199505  Szerző: p0tyi

Azután a fröcsögés után, amit levágott a FB oldalán, nem, nem marad. :D
 #199504  Szerző: Glenn

Most vajon hová kerül Lecsó Levi? Marad-e a rádiónál? Mert kár lenne érte, jó volt reggelenként őt hallgatni. :o
 #199486  Szerző: tomee

p0tyi írta: 2023.06.04. 00:16 Bella Levente távozott, Hepi Endre váltja reggel, kiindulva abból, hogy kicserélték a weboldalon őket.
https://rockradio.hu/musor/rock-reggel-hepi-endre/
Érdemes amúgy elolvasni a FB oldalán a bejegyzését ezzel kapcsolatban.
 #199442  Szerző: egon2

shadoe írta: 2023.06.01. 20:12
djlacee írta: 2023.06.01. 08:25 Privát vélemény, de szerintem A ROCK sokkal kreatívabb név volt. Most akkor ha egyszer újra elindul a DAB+ sugárzás, egy csomó FM nevű rádió lesz rajta. Meg azért online is valamennyire fura ez a név, de hát ez van.
Ma már a legtöbben interneten hallgatnak radiót ,autóban is megoldható.Jó magam tömeg pardon közössègi közlekedést használok a mobilomon szoktam az Audio Als appon keresztül netradiót hallgatni vagy podcastet.
Persze ettől mehetne a Digitális FM rádiózás is.
Heppy Endre ezekszerint visszatér a rádiózáshoz.

Ezt a DAB+-dolgot én valahogy nehezen tudom elengedni. Pont azért lenne jó, mert az ilyen tematikus csatornák is elférnének rajta. Egy Bp-n kívül élő rock vagy egy R'n'B rajongó miért csak a kilúgozott (és sokszor hallgathatatlan) 2-3 országos zenerádióból választhat? Ráadásul a tévé esetében simán ment az átállás digitálisra. FM esetében hol a gond? Környező országok is már meglépték.
Tegnap a legnagyobb apróhirdetési portálon kikerestem az eladó világvevő és DAB+ rádiós hirdetéseket. Szinte darabra ugyanannyi használt/új világvevő rádió van meghirdetve, mint DAB+ készülék. Tehát még készülékek is lennének, egyre elérhetőbb áron...
 #199410  Szerző: shadoe

djlacee írta: 2023.06.01. 08:25 Privát vélemény, de szerintem A ROCK sokkal kreatívabb név volt. Most akkor ha egyszer újra elindul a DAB+ sugárzás, egy csomó FM nevű rádió lesz rajta. Meg azért online is valamennyire fura ez a név, de hát ez van.
Ezt a DAB+-dolgot én valahogy nehezen tudom elengedni. Pont azért lenne jó, mert az ilyen tematikus csatornák is elférnének rajta. Egy Bp-n kívül élő rock vagy egy R'n'B rajongó miért csak a kilúgozott (és sokszor hallgathatatlan) 2-3 országos zenerádióból választhat? Ráadásul a tévé esetében simán ment az átállás digitálisra. FM esetében hol a gond? Környező országok is már meglépték.
Tegnap a legnagyobb apróhirdetési portálon kikerestem az eladó világvevő és DAB+ rádiós hirdetéseket. Szinte darabra ugyanannyi használt/új világvevő rádió van meghirdetve, mint DAB+ készülék. Tehát még készülékek is lennének, egyre elérhetőbb áron...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22