RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#199864  Szerző: Laci95

Kép Már Nálunk is kint van a Hir.FM Plakátja :yes:
 #199704  Szerző: altermanus

A szombathelyi adásba belehallgattam. A hírek után gumizene, már 5 perce. Utána sport, és jön a műsor.
Ilyet én is csinálok :troll:
 #199644  Szerző: 007

Miért nincs olyan felügyeleti szerv, aki ilyen legalja rádióktól elvegye az engedélyt? Egy utolsó középiskolai szünetrádió is minőségibb...
 #199643  Szerző: djlacee

A helyi és (helyi blokkban lévő) országos hírblokk után már nincs hirtelen visszakapcsolás a központi műsorra, hanem egy ID után percekig egy üres aláfestő zene megy. A sporthírekre vált vissza a központi műsorra, utána pedig az egész ország meghallgathatja a BKK infó budapesti közlekedési információit.
 #199630  Szerző: shadoe

noartist írta: 2023.06.21. 13:45 Megint adtam egy esélyt neki, de én éreztem magam kellemetlenül. Ez valami kegyetlen, vallatni lehetne vele, annyira rossz, semmi koncepció nincs mögötte, és még amatőr is.
Nekem egyes egyedül a zenei kínálat jön(ne) be. Sokkal jobban jártunk volna, ha propagandarádió helyett csinálnak egy zenei rádiót, ilyen kínálattal.
De amíg a népetetés 90%, a zene műsorideje meg 10%, addig részemről ez kuka. Egyszerűen rossz helyen van ez a jobb sorsra érdemes zenei szerkesztő.
 #199628  Szerző: p0tyi

Ez így van, de egyetlen jobboldali-konzervatív talk/news rádió van, most már inkább allnews.

A Spirit FM is követhetné a példájukat.
 #199626  Szerző: 007

p0tyi írta: 2023.06.21. 17:14 A koncepció kiváló. Az all-news az egyik legeladhatóbb formátum 2023-ban. Az óránként helyi hírblokkok kiváló ötlet volt, a HírTV-s ismétlések pedig költségtakarékos, de szintén jó megoldás. A rockzenei töltelék is jó. Okos, hogy a kiemelt időszakban 100% közélet, politika a tartalom. Az sincs ellenemre, hogy legyen egy ütős jobboldali rádió.

De a megvalósítás = kalap szar.
Minden most FM-en sugárzott rádió jobboldali. Hova akarsz még többet?
 #199621  Szerző: p0tyi

A koncepció kiváló. Az all-news az egyik legeladhatóbb formátum 2023-ban. Az óránként helyi hírblokkok kiváló ötlet volt, a HírTV-s ismétlések pedig költségtakarékos, de szintén jó megoldás. A rockzenei töltelék is jó. Okos, hogy a kiemelt időszakban 100% közélet, politika a tartalom. Az sincs ellenemre, hogy legyen egy ütős jobboldali rádió.

De a megvalósítás = kalap szar.
 #199618  Szerző: noartist

Megint adtam egy esélyt neki, de én éreztem magam kellemetlenül. Ez valami kegyetlen, vallatni lehetne vele, annyira rossz, semmi koncepció nincs mögötte, és még amatőr is.
 #199616  Szerző: 007

Ja hogy ez direkt van? Micsoda minőség... :lool: :lool: :lool:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 56