RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#19982  Szerző: SzD

Ma a Bumeráng is Best of volt.
 #19980  Szerző: mlaszlo

molnarb írta: Gondolom Szabira mentek... pihenni nekik is kell... beültetni meg lehet nagyobb kár lenne valaki mást, minthogy Best Of műsor legyen. Bár a három műsorvezető közül nekem a Rákóczi Feri igencsak kakukktojás. Elég komoly túlélő a csávó, eddig mindig megmaradt a rádiónál, pedig nem ültem le tőle.
Megértem, hogy nekik is jár a szabi, de miért egyszerre mennek el? Az R1-en is hárman vannak a reggeli műsorba, ott is szoktak szabira menni, olyankor vagy ketten vezetik a műsort vagy becsatlakozik valaki harmadiknak, de olyan is volt hogy vendégműsorvezetők voltak, pedig az egy kisebb lefedettségű rádió, mégis megoldják, akkor szerintem egy országosnak is illene ezt megoldani és nem best of-ot adni.
 #19979  Szerző: molnarb

mlaszlo írta:Tegnap és ma is csak best of megy a reggeli pirítósban. Kedvet kaptak az egyik konkurens rádiótól vagy mi lehet ennek az oka? Egy országos rádióban azért elég furcsa, hogy a reggeli műsor ismétlésekből van összerakva.
Gondolom Szabira mentek... pihenni nekik is kell... beültetni meg lehet nagyobb kár lenne valaki mást, minthogy Best Of műsor legyen. Bár a három műsorvezető közül nekem a Rákóczi Feri igencsak kakukktojás. Elég komoly túlélő a csávó, eddig mindig megmaradt a rádiónál, pedig nem ültem le tőle.
 #19976  Szerző: mlaszlo

Tegnap és ma is csak best of megy a reggeli pirítósban. Kedvet kaptak az egyik konkurens rádiótól vagy mi lehet ennek az oka? Egy országos rádióban azért elég furcsa, hogy a reggeli műsor ismétlésekből van összerakva.
 #19451  Szerző: rsite1

Attis írta:
nyikolaj írta:Amugy meg a Piritos is ugyanugy erőlteti a röhögést,mint a konkurens rádio.A legunalmasabb téma is vicces nekik.(szánalmas) :unott:
Nekem tetszik.
Szerintem is jó a Piritós. Reggelente mindig szoktam hallgatni, nem érzem olyan szinten erőltetettnek, mint a Bumerángot.
 #19431  Szerző: Attis

nyikolaj írta:Amugy meg a Piritos is ugyanugy erőlteti a röhögést,mint a konkurens rádio.A legunalmasabb téma is vicces nekik.(szánalmas) :unott:
Nekem tetszik.
 #19423  Szerző: nyikolaj

Amugy meg a Piritos is ugyanugy erőlteti a röhögést,mint a konkurens rádio.A legunalmasabb téma is vicces nekik.(szánalmas) :unott:
 #16635  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:a 105.5 is jó arra furcsa módon
Máskor Szegedtől nyugatra 5 km-re még szólt! ('90-es években)
Most is majdnem odáig szól. (végül is ~50 kW) :shock:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 109