RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#200929  Szerző: Promenád

Egyébként már régen nem hallgatom én sem. Szerintem, aki jó szakember, az már nem is dolgozik már ennél a rádiónál. Volt már próbálkozás egy-két nem tősgyökeres Vásárhelyivel, vagy olyan emberkékkel, akik csak rövid ideig éltek a városban. Annyi biztos, hogy a kezdetekben, akik a megszokott Régió Rádiót már unták, azoknak egy alternatíva volt. Aztán egyeduralkodóvá vált még a Melódia Rádió, a Rádió X, a Rádió V.I.P. és a Juventus Rádió - Hódmezővásárhely mellett is és a színvonal lement a béka fenekére. Azt aláírom manapság az internetes rádiókkal meg a Spotify-al nehéz versenybe szállni, de ebből a rádióból többet ki lehetne hozni, ha a politika ebbe se szólna bele. Más rádió meg nem hiszem, hogy lesz, mert pici a reklámbevétel és nincs az a pénz amiért értelme lenne egy független rádiónak létrejönni, felesleges a reklámtortát tovább darabolni és próbálkoznia is egyáltalán. Ami volt, azt mind megvették vagy megfolytották. Tehát ha én egy új frekvenciára netalán pályáznék, már el kell, hogy vessem a gondolatot is. Sajnos amíg ennek a szakmailag is analfabéta bandának a kezében van minden, addig nem lesz sem független sem ellenzéki rádió a környéken. Ezt az NMHH embere súgta halkan meg. Mindenhol a 7 fröcsög tovább Makó, Vásárhely és Kistelek környékén is... mert kell a népbutítás.
 #200920  Szerző: Promenád

007 írta: 2023.09.23. 23:07 Siralmas az egész, sajnos kénytelen voltam hallgatni egy bő 30 percig. Elég is volt.

Azon túl, hogy megafideszes, valami brutálisan gagyi az egész. :stare:
https://vasarhelyihirek.hu/megpalyaztak_-_megnyertek - Márcsak ez a legsiralmasabb az egészben.
 #200508  Szerző: 007

Siralmas az egész, sajnos kénytelen voltam hallgatni egy bő 30 percig. Elég is volt.

Azon túl, hogy megafideszes, valami brutálisan gagyi az egész. :stare:
 #200426  Szerző: Promenád

007 írta: 2023.05.02. 15:09 Véletlenül sikerült belehallgatnom a délutáni kívánságműsorukba. Hát nem igazán tud beszélni a hölgy, a ba-be-ban-ben nem ismeretes számára. Ráadásul a reklám az volt, hogy erős hadsereg kell ahhoz, hogy ne harcoljunk és béke legyen. Utána meg valami e-maileket megnézett a polgármester felesége és ez hatalmas nagy tragédia egy fideszes képviselő szerint. (Legalább is ez jött le belőle, nem figyeltem oda)

Összességében kinek-minek szól ez a "rádió"?

Mert hogy minden eleme borzasztó. :S
A fent említett hölgy már nem dolgozik a rádiónál, eddig tartott a nagy kriminálpszichológus pályafutása. :gonosz:
 #200018  Szerző: Promenád

007 írta: 2023.07.21. 19:23 A makói adójuk (szerintem a vihar miatt) leállt. Ezrek zokonak. :yeah:
Kár, hogy nem vettem észre. Kíváncsi lennék, hogy a frekin vagy a környékén valami más hallgatható helyette. Akkor írhatták a jegyzőkönyvet róla. :party:
 #199569  Szerző: 007

Engem is letiltottak a szaros kis Facebook oldalukról. Más profilján megnéztem, de nem is baj... 3-4 posztonként lázáros agyhalál meg rengetek posztjukon maximum 3-4 lájk. Egy igazi alpári hulladék, amikor belehallgatok, nem hiszem el mit hallok. Van, de minek... :sick:
 #199297  Szerző: Promenád

Tévedtem, fent vannak a közösségi oldalon, csak annyira aranyosak, hogy letiltottak az oldalukról. Ennyire értékelik a kritikát.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 29