RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#200040  Szerző: asr27

Glenn írta:
noartist írta: 2023.07.25. 18:07Nem könnyíted meg a helyzetedet.
Nehéz a helyzetem? Szerintem te vagy nehéz helyzetben. Belesodródtál, pedig nem kellett volna. Most kereshetsz újabb indokot, hogy törölj (bár nálatok ehhez nem kell magyarázat), és akkor eltűnik az utolsó nem libsi őstag is. Szabad lesz a pálya. Én ezt nem kívánom a fórum érdekében, mert eléggé hozzámnőtt 17 év alatt, de igazából reklámnak se lenne jó, mert több száz nem regisztrált olvasó is van itt. :(
Egyébként semmi megvédhető ok nincs arra, hogy engem piszkál itt mindenki. Csak megjegyzem, hogy nem véletlen az sem, hogy nincs itt jegyzett szakmabeli ember, pedig régen sokan voltak, viszont egy rakat hobbista osztja itt az észt. Ez nem elsősorban politikai okból van így (bár az sem elhanyagolható), hanem épp amiatt, mert a nevével ellentétben itt nem a szakma a lényeg, hanem a szubjektív vélemények, ki mit szeret és mit utál. És sajnos sok indulatvezérelt tag van, ami aztán véggképp megpecsételte ennek a fórumnak a sorsát. Kár érte... :x
Abszolút nincs kedvem, időm, egy hülyének magyarázkodni, mert úgysem fogja megérteni, amit írok, mert egyszerűen hülye hozzá. DE!
Van, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Először is, neked halvány lila fingod sincs, hogy mit jelent az a szó, hogy liberális. Ha lenne, akkor nem "libsi"znél.
Hozzád nem a fórum nőtt, hanem az okoskodás, végső esetben pedig az önsajnáltatás és a hiszti (most épp ezt csinálod).
A megvédhető ok arra, hogy téged mindenki "piszkál itt", az az, hogy hülye vagy.
Tudod, senki nem piszkál téged, csupán leírjuk a valóságot, ami ebben a szerencsétlen , egy maffiabanda által vezetett országban folyik, évek óta, de egyre súlyosabban. Te viszont ezt magadra veszed és megsértődsz, ha elhangzik az igazság, a valóság.
Jegyzett szakmabeliekről beszélsz itt, miközben te sem vagy az, mivel taxisofőr vagy, ezt te magad írtad korábban.
Elárulok egy hatalmas titkot, amire magadtól úgysem jönnél rá: A szakmaiságot és ezt a fórulot, de még magát a radiosite.hu oldalt is a te kedvenc pártod nyírta ki, az a párt aminek a megvédéséért foggal-körömmel küzdesz! Kinyírta a rádiós piacot, kinyírta a rádiós portált, elüldözött több százezer hallgatót, akik 10 éve még előszeretettel hallgattak magyar rádiókat, ma már csakis szigorúan külföldit. Kinyírnak mindent, ami nem az ő kezükben van. Elüldözik a jó szakembereket az országból. Igen. nem túlozok.
A Radiosite alapítója is egyrészt ez miatt hagyta magára (adta el), az oldalt, mert a politika kicsinálta, többek közt, a rádiós piacot is. És valóban, a fórum régen jobban pörgött, régen több volt a szakmabeli. De hol is vannak? Hát külföldön!
 #200039  Szerző: Glenn

noartist írta: 2023.07.25. 18:07Nem könnyíted meg a helyzetedet.
Nehéz a helyzetem? Szerintem te vagy nehéz helyzetben. Belesodródtál, pedig nem kellett volna. Most kereshetsz újabb indokot, hogy törölj (bár nálatok ehhez nem kell magyarázat), és akkor eltűnik az utolsó nem libsi őstag is. Szabad lesz a pálya. Én ezt nem kívánom a fórum érdekében, mert eléggé hozzámnőtt 17 év alatt, de igazából reklámnak se lenne jó, mert több száz nem regisztrált olvasó is van itt. :(
Egyébként semmi megvédhető ok nincs arra, hogy engem piszkál itt mindenki. Csak megjegyzem, hogy nem véletlen az sem, hogy nincs itt jegyzett szakmabeli ember, pedig régen sokan voltak, viszont egy rakat hobbista osztja itt az észt. Ez nem elsősorban politikai okból van így (bár az sem elhanyagolható), hanem épp amiatt, mert a nevével ellentétben itt nem a szakma a lényeg, hanem a szubjektív vélemények, ki mit szeret és mit utál. És sajnos sok indulatvezérelt tag van, ami aztán véggképp megpecsételte ennek a fórumnak a sorsát. Kár érte... :x
 #200037  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.07.25. 18:29 Glenn: nekem úgy tűnik, a népakarat zavar el. Szerintem is, húzz a francba.
Te is beszólsz, nyúlgerinc? :shock:
Népakarat? Az titeket zavar el a francba 12 éve. Ébresztő! :hehe:
 #200036  Szerző: p0tyi

Glenn: nekem úgy tűnik, a népakarat zavar el. Szerintem is, húzz a francba.
 #200035  Szerző: noartist

Glenn írta: 2023.07.25. 17:55 Azt írta a diktátor, hogy azonnal takarítsam el az aláírásomat. Megváltoztattam, mert különben törölte volna a profilomat. Megteheti, ő itt a főnök, ez az ő homokozója. Ugyanúgy működik, mint Rákosi Mátyás, vagy inkább Kim Dzsong Un (őt ismeritek, még él). Csak veletek homokozik szívesen, nektek még lapátot is ad. :hehe:
Pedig az aláírásom igaz volt, ráadásul nem én találtam ki. Sok milliárd ember véleménye, amit a neten találtam, mert tele van a net ezzel. Vajon itt melyik tagnak sértette az identitását? :shock:
Lehet, hogy kirúg innen, mert ideges nagyon. Az igazság tud fájni annak, aki tudja, hogy hazudik. :cry:
Nem könnyíted meg a helyzetedet.
 #200033  Szerző: asr27

Glenn írta:Azt írta a diktátor, hogy azonnal takarítsam el az aláírásomat. Megváltoztattam, mert különben törölte volna a profilomat. Megteheti, ő itt a főnök, ez az ő homokozója. Ugyanúgy működik, mint Rákosi Mátyás, vagy inkább Kim Dzsong Un (őt ismeritek, még él). Csak veletek homokozik szívesen, nektek még lapátot is ad. :hehe:
Pedig az aláírásom igaz volt, ráadásul nem én találtam ki. Sok milliárd ember véleménye, amit a neten találtam, mert tele van a net ezzel. Vajon itt melyik tagnak sértette az identitását? :shock:
Lehet, hogy kirúg innen, mert ideges nagyon. Az igazság tud fájni annak, aki tudja, hogy hazudik. :cry:
Te elmebeteg vagy! Takarodjál már erről a fórumról! Hát nem igaz, hogy ekkora hisztirohamod van, napok óta! :vomit:
 #200032  Szerző: Glenn

Azt írta a diktátor, hogy azonnal takarítsam el az aláírásomat. Megváltoztattam, mert különben törölte volna a profilomat. Megteheti, ő itt a főnök, ez az ő homokozója. Ugyanúgy működik, mint Rákosi Mátyás, vagy inkább Kim Dzsong Un (őt ismeritek, még él). Csak veletek homokozik szívesen, nektek még lapátot is ad. :hehe:
 #200001  Szerző: shadoe

Nem tisztem behatóbban foglalkozni a Glenn-jelenséggel, már régen elmondtam a véleményemet erről a figuráról, sőt előre éreztem, hogy ez lesz.
Most is csak azért szólalok meg, mert ez a szerencsétlen, beteglelkű ember ugyan le van nálam tiltva, de láttam, hogy idéztétek, így sajnos belefutottam a hülyeségébe.
Amit erről gondolok, és ami nagyon veszélyes irány, amikor valaki elér a "mindenki hülye itt, csak én vagyok a normális" fázisba. Ez egyéni szocprobléma, ez pártállástól független, megtörténhet jobb és baloldalon is.
Szerintem az önfényezés és az összes többi fórumtárs kíméletlen és alpári ledegradálása, sőt rendszeres alázásába torkolló csatározás után, amit egyébként már évek óta vív leginkább önmagával ez a figura, jó eséllyel a totális megőrülés követheti, ha nem lép el időben a szakadék széléről.
Ezen nyilván nem fog elgondolkodni, az autópályával szembeni ámokfutás mentális káoszba fordulását pedig szerintem meg már nekünk nem kéne megvárnunk.
Bocs, ha belevauztam.
 #199998  Szerző: altermanus

djlacee írta: 2023.07.24. 16:43 Nekem már az is újdonság, hogy valaki kitalált egy ilyen szót, hogy "liberálfasiszta". Még a Firefox is aláhúzza, hogy nem létezik.
Nem létezik, mégis leírtad :troll:
Klasszikustól fogok idézni: Túlélték, mégis meghaltak.
valahogy mióta kiábrándultam 2014-ben a fideszből, jobbikból, és az egész jobb oldalból, 2018-ban a baloldalból, nincs kit szidni, csak a híradó előtt hangosan röhögni, mert sörrel a kezembe olyan mint a 70-es évekbe a rádiókabaré.
Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott a magyar politika, hogy egyszerűen jobban szórakoztat, mint egy Celebrandi, vagy egy szerencsekerék. Ide jutottunk, el vagyok keseredve, mert ennél tényleg jobb a kommunizmus, nincs gyűlölködés, és ha azt mondják, hogy leszállunk a napba, akkor ott vagyunk. Mondom ezt úgy, hogy nem voltam a kommunizmusban, csak egy napot, a szülinapom utáni nap, már vágták a vasfüggönyt.
de ha nagyon szavazni kellene mennem, akkor MKKP, az egyetlen értelmes választás.
Értelmes média műsor nincs, a Netflix is kuka, mert sokan nézik a családban.
Én egyébként ott tartok, hogy értelmes tudományos tartalmat fogyasztok a youtube-ról
Pl
- Űrkutatás magyarul
- Fact or Faction
- Huniverzum
- Paxel - de csak akkor, ha olyan hangulatom van
- Random
- FIX TV Hungary
- Kadarkai Endre - ha olyan vendég van aki érdekes, vagy számomra érdekes
- Partizán - ha olyan vendég van aki érdekes, vagy számomra érdekes, politikai részére nagyon nem vagyok kíváncsi
és egy Klasszikus, trash, de mégis szórakoztat tartom.
- JustVidman
és újabban herculesvlog videóit szoktam nézegetni, amiben átverésekről beszél.
Ennyi!
Aki érdekel nézzen rájuk.
 #199993  Szerző: p0tyi

djlacee írta: 2023.07.24. 16:43 Nekem már az is újdonság, hogy valaki kitalált egy ilyen szót, hogy "liberálfasiszta". Még a Firefox is aláhúzza, hogy nem létezik.
Hát látod milyen kreatív ez a rendkívül kultúrált, művelt, jólnevelt és gyönyörű kolléga? Én egyszerűen csak ámulok és bámulok a tehetségén és az intellektusán!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 541