RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#201599  Szerző: dkvalmos

A Slager a Petőfi elkaszálásával keletkezett űrt szeretné kitölteni, ezért pozícionálják újra. Ugyanakkor a 80-as éveket kivezetni, ezzel egy rakás meglévő hallgatót elzavarni badarság lenne a részükről. Ez esetben kb. az történne, mint a Rádió 1-gyel 2021-ben.
 #201594  Szerző: shadoe

Dani írta: 2024.01.17. 22:14 Ha már úgyis elkezdett a SlágerFM játszani új zenéket is, akkor miért nem lehet kevesebb 80-as éveket adni, és helyettük is újabbakat? A 80-as éveknek ott van a Retro rádió.
Nem nagyon ismertem a rádió playlistjét, de most a kommentedre rápillantottam.
Az új zenék között azért jópár olyan van, ami más rádiókon már vagy még nem hallható. A Single Soon vagy az Italodisco tuti, hogy nem megy a nálam fogható helyi adókon (szerintem egész Mo.-n se). Látok sok 2023-as zenét is, amit a "kedvenc" rádiós hálózatom ostobamód már kiselejtezett. Üdítő őket látni itt újra.
Azzal is egyetértek, hogy fel lehetne szaporítani az új zenék számát, főleg ha így válogatnak köztük, elmenne egy nagyon jó irányba a rádió.
 #201591  Szerző: Dani

Ha már úgyis elkezdett a SlágerFM játszani új zenéket is, akkor miért nem lehet kevesebb 80-as éveket adni, és helyettük is újabbakat? A 80-as éveknek ott van a Retro rádió.
 #201272  Szerző: p0tyi

Na most kellene Kajdit állandósítaniuk, hogy megnyílik a tér Vadon kiesésével...
 #201129  Szerző: FLaci81

Amióta a veszprémi 103.1-en is szól a Sláger FM, Budapest felé haladva nem vált át automatikusan
az autórádió a 95.8-ra. Visszafelé ugyanez tapasztalható, tehát a 95.8-ról se vált vissza.
 #200767  Szerző: p0tyi

Babett maradhatna állandóra :)
 #200738  Szerző: p0tyi

Az nem hiszem, hogy jó ötlet a Sláger esetében. Majd egy másik rádió...
 #200734  Szerző: zenefalo

Most kellene a Petőfitől csalódott hallgatókat megcsípni, mondjuk csökkenteni a 80-as, 90-es évek zenéinek arányát, és több mai slágert játszani. :|
 #200729  Szerző: p0tyi

Ha már a Rádió1-nek sikerült, talán ők is megpróbálhatnák a szöveges-, és magyar zenei kvótacsökkentést az NMHH-nál. Jó... napközben. De estétől reggelig mintha egy másik rádió lenne. A követhetetlen időpontban kezdődő esti magazinok helyett meg lehetne egy fix magazin sáv. A Retro műsor- és zenei szerkezetével ez a káosz így nem annyira versenyképes szerintem.

Azt sem értem, hogy miért van pénteken és vasárnap is toplista, illetve a pénteki lista előtti club DJ mixet sem, bár elfogadom, hogy itt sokaknak tetszik.

Az on air arculat meg... hagyjuk. :) Viszont a web és a vizuális arculat nekem nagyon tetszik... meg 6-tól este 6-ig az adás is.
 #200521  Szerző: mihalylovics

zenefalo írta: 2023.09.15. 14:35
zenefalo írta: 2023.07.14. 14:19
kondalyuk írta: 2023.07.14. 14:14 Direkt bekapcsoltam, hogy elcsípjem ezt a classic house órát, de sima rotáció szól... :(
Valószínű, hogy valami különleges alkalom lehetett, és nem rendszeresen jelentkező blokk. Rétegigényt nem szolgálnak ki, gondolom 😥
Most ismét klasszikus klubzenék szólnak! :yeah:
ezen a pénteken is ez volt, du. 3-4 között.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 102