RADIOSITE Fórum

• Best FM

#201256  Szerző: adam1400

a debreceni, nyíregyházi miértnem kapcsolódhat hálózatba?

illetve a RÁDIÓ M mikor lesz best?
 #201073  Szerző: p0tyi

Nem a moduláció szar, hanem a Zenon rendszeren belül nem jó valami (talán szerverkapacitás probléma?). Már a vidéki playoutról (ami legtöbb esetben szintén a budapesti stúdióban van) rosszul jön ki az országos adás. A helyi oké.
 #201072  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Szeretnék gratulálni a műszaki csapatnak, sikerült úgy elcseszni a 101.8 és 90.4 Best FM hangját, ahogy azt a Rádió1 szekszárdi, salgótarjáni, balatoni, miskolci, soproni adóinál megszokhattuk. Eddig jó volt. Ráadásul a velencei 90.4 akad is. 1-2 percenként.
srácok, én tudom a megoldást: MŰHOLDAS FEED!
ennél jobb és stabilab nincs most hálózatos adóknak.
nem kell ide IP-s szar meg adaptív bitrate.
mert tuti, hogy “sávszél spórolás” miatt megy ki éterben fos kodekkel alacsony bitrátával az adás, mert nem akarom elhinni, hogy szándékosan szarnák el a minőséget.
 #201071  Szerző: p0tyi

Sosem értettem, hogy ha leszarják a vidéket, akkor minek terjeszkedni?
 #201070  Szerző: Snake05

Mivel a Best hálózatnak nem nagyon vannak hallgatói, végső soron mindegy, hogy szól, bár ami jól be van állítva, ahhoz nem kéne hozzányúlni. A Rádió 1-nél sokkal gázabb, olyan nagy városban, mint Miskolc, vagy a Balatonnál szezonban kurva sokan hallgatják.
 #201069  Szerző: p0tyi

Szeretnék gratulálni a műszaki csapatnak, sikerült úgy elcseszni a 101.8 és 90.4 Best FM hangját, ahogy azt a Rádió1 szekszárdi, salgótarjáni, balatoni, miskolci, soproni adóinál megszokhattuk. Eddig jó volt. Ráadásul a velencei 90.4 akad is. 1-2 percenként.
 #201054  Szerző: bazsa20

Sziasztok
A night Shift című műsorukkal kapcsolatos tracklistát sehol sem találom sem a honlapon sehol máshol. Ötlet?
 #200820  Szerző: JuVi

Mától Majoros Rita vezeti a délutáni sávot Király Kitti helyett.
 #200707  Szerző: mlaszlo

p0tyi írta: 2023.10.01. 12:39 Igen, de:
- túl sok a magyar zene
- van egy ilyen érthetetlen aránytévesztés, a magyar dalok viszonylag újak, a külföldi slágerek 10-20-30 évesek, ezzel kéne kezdeni valamit, több régi magyar sláger, több külföldi újdonság
- nem A listás dalokkal futnak, hanem inkább másod-, harmadvonalas zenékkel
- a drive time-ban élvezhetetlenül magas a magyar zenei arány

Nem véletlen, hogy folyamatosan csökken a központi adás hallgatottsága (miközben a debreceni Best és a Miskolci M zeneileg tök jó).
Nekem induláskor tetszett, amikor valóban a 90-es és 2000-es évek zenéit adta, sok akkori slágerrel, némi dancesebb, eurodance vonal is volt becsempészve. Aztán elment egy olyan semmilyen irényba és tényleg nagyon sok a magyar zene, abból is a lassabb vagy alter vonal.
A drive time-hoz annyit tennék még hozzá, hogy szerintem oltári hiba oda időzíteni a helyi blokkot. A pestin kívül a többi frekin konzerv a helyi blokk, így pont hazafelé nem kap az ember semmi aktuális infót. Az meg csak a hab a tortán, hogy amikor ilyenkor a frekik között váltogat a rádió
 #200687  Szerző: p0tyi

Igen, de:
- túl sok a magyar zene
- van egy ilyen érthetetlen aránytévesztés, a magyar dalok viszonylag újak, a külföldi slágerek 10-20-30 évesek, ezzel kéne kezdeni valamit, több régi magyar sláger, több külföldi újdonság
- nem A listás dalokkal futnak, hanem inkább másod-, harmadvonalas zenékkel
- a drive time-ban élvezhetetlenül magas a magyar zenei arány

Nem véletlen, hogy folyamatosan csökken a központi adás hallgatottsága (miközben a debreceni Best és a Miskolci M zeneileg tök jó).
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 78