Úgy tűnik, valami készül a marcali 88.0 frekvencián.
Már átírták a Radio Plusz facebook oldalán a rádió nevét N-Joy rádióra és a profilképet is lecserélték.
Szerk. : Már a weboldal is készülőben van.
djlacee írta:Rá se merek akkor kérdezni, hogy itt ki ismeri az OTL-t. (Petőfi Elektrikben ment DJ Gozthnak köszönhetően)Keszthelyen, nyáron a Viviera Beach-en szokott zenélni...
djlacee írta:Rá se merek akkor kérdezni, hogy itt ki ismeri az OTL-t. (Petőfi Elektrikben ment DJ Gozthnak köszönhetően)jelen! 🫡
altermanus írta: ↑2023.11.26. 12:36 Nem a Petőfi topikba írom, mert szerintem sokrétű amit kérdezni akarok.Nem mi öregedtünk ki, zeneileg elfajzott korszakban élünk.
Nem az lehet a baj, hogy kiöregedtünk a mai zenei világból?
Akármikor megyek nyáron az utcán, ezek a ,,YouTube cigány repperek" mennek a mai fiatalok hangszóróiból. Nekem nem tetszik, sőt a Petőfi is ontja magából ezt a szennyet.
Rácz Gergő, Dzsúdló, BSW.
Amikor én hallgattam Péterffy Borit, vagy HS7-et, esetleg Vad Fruttikat, akkor az volt apámnak a kérdése, hithű kocsmázával, hogy ,,mennyit kell inni ahhoz, hogy ezt élvezni lehessen?"
Megy itthon a Petőfi, de akár a helyi rádiót is mondhatnám (Körmend FM), abba is megszólal egy AK26, vagy Dzsúdló dal, párom hangosan énekli a szövegét.
Szóval nem lehet, hogy kiöregedtünk és azért nem tetszenek ezek a dalok?
altermanus írta: Szóval nem lehet, hogy kiöregedtünk és azért nem tetszenek ezek a dalok?pontosan, de egy picit összetettebb.