RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#201150  Szerző: troll

zoLee írta: 2023.11.29. 15:41 A playlistet elnézve bizonyára repesni fognak a Gong hallgatói a Rádió 1 érkezésének.
:lool:

1628 vs. 259 különböző lejátszott dal, az elmúlt 1 hónapot nézve (Onlinestream.live)

Micsoda változatosság lesz itt kérem, kánaán :lool: :sick:

Ha csak az általad emlegetett online adatokból indulunk ki, és megtekintjük a GONG statisztikáit... majd a R1 statisztikáit... Hát... elkeserítelek, de hallgatottság emelkedés lesz, és nem csökkenés.
 #201149  Szerző: shadoe

noartist írta: 2023.11.29. 10:40 Érdekes, hogy a Facebookon még semmi híre a megszűnésnek, sőt, még terveznek is programokat. Adásban szó esett már a dologról?
Már megy a reklám pár napja a Gongon, hogy Baján, Csongrádon, Kecskeméten és Solton rádiós kánaán lesz, mert jönnek a Balázsék és az igazi mai slágerek, azaz megy a népötetés. Azt nem értem, Kiskőrössel, Nagykőrössel mi van, ott nem fog tombolni az I'm Good és a Rock My Body óránként, vagy én voltam figyelmetlen a reklám alatt?
 #201148  Szerző: zoLee

A playlistet elnézve bizonyára repesni fognak a Gong hallgatói a Rádió 1 érkezésének.
:lool:

1628 vs. 259 különböző lejátszott dal, az elmúlt 1 hónapot nézve (Onlinestream.live)

Micsoda változatosság lesz itt kérem, kánaán :lool: :sick:

Amit az R1 produkál jelenleg, az minden idők LEGALJA, amióta létezik.
A top500 után ahogy emlékszek kb. 450 dal maradt repertoárban.
Na annak a felét ki is dobálták.

Lassan az egész R1 produktum ráfér egy 256 megás mp3 lejátszóra. :hehe:
Ha már a 2008as zenéket akarják eladni mint "mai" sláger, ennek fényében nem is annyira durva példa ez.... Múltidézés.
"Annyi dalt játszunk, amennyi 15évvel ezelőtt a kezedben volt".

Nos, én úgy látom, hogy R.I.P. magyar rádiózás.

Felkészül: Aktív (jöhet a Rock FM), Sunshine, R88, majd a többi
:hit:

10milliós országnak elég 5-6 db rádió, nem? :D

Ahhoz pont elég, hogy megtudd, kit kell épp gyűlölni, ki az ellenség :lool: :gülü2:
 #201145  Szerző: Nickman

noartist írta: 2023.11.29. 10:40 Adásban szó esett már a dologról?
Épp most ment le egy promo.
 #201144  Szerző: dkvalmos

altermanus írta: 2023.11.29. 13:09 Szerintem minden faluba legyen Kossuth Rádió frekvencia :troll:
Kép
 #201143  Szerző: altermanus

Szerintem minden faluba legyen Kossuth Rádió frekvencia :troll:
 #201142  Szerző: Snake05

Alapítsuk meg a Petőfi Rádió Rajongói Klubot Nagy Feró elnökletével, és legyen kötelező mindenkinek belépni.
 #201141  Szerző: knoskamatee

shadoe írta:Van egy ötletem. Tegyék be minden háznak még a mellékhelyiségeibe is a Rádió 1-et, hogy ott is az szóljon.
Sőt, tegyék kötelezővé a hallgatását, szüntessék be a helyi rádiókat, hadd meneteljen tovább az észak-koreai úton!
inkább R1, mint mindjuk Kossuth…
 #201140  Szerző: p0tyi

Valószínűleg el akarják kerülni a lázongást így az önkormányzati választások előtt, ezért csendben van mindenki, és majd december 14-től más lesz minden.

Hiszen ugyebár, aki akarta, az eddig is tudta hallgatni a Rádió1-et Kecskeméten, semmivel nem rosszabb minőségben, mint mondjuk a Retrot, vagy a Petőfit.
 #201139  Szerző: noartist

Érdekes, hogy a Facebookon még semmi híre a megszűnésnek, sőt, még terveznek is programokat. Adásban szó esett már a dologról?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52