RADIOSITE Fórum

• Politika

#201294  Szerző: Fakocka

Először ezt az elmebaj kormányt kell elzavarni, utána jöhet Gyurcsány meg a többi.. ha a végtelenség tartjuk őket hatalmon, annak egyszer nagyon durva következménye lesz.
De ha nem Gyurcsánnyal, akkor majd másvalakivel fognak riogatni, tök mindegy hogy ki indul ellene.
Az otthon maradás meg ugyanaz mintha Fideszre szavaznál..
 #201292  Szerző: altermanus

#201291  Szerző: altermanus

Ha otthon maradással szavazol, ajánlom elmenni, és a kétfarkúakra szavazni, és lesz ingyen sör, és kifejlesztik a savköpő menyéteket. :troll:
 #201284  Szerző: shadoe

altermanus írta: 2023.12.11. 09:53 Gyurcsánnyal nem lehet nyerni
13 éve nem sikerül az ellenzéknek felfogni. Nekem sincs gusztusom így oda szavazni, hiába tart évek óta a katasztrófakormányzás. Ráadásul a legfelkészültebb, legrátermettebb politikusokat lökik ki, vagy akikben még pislákol némi emberség. Ez a sor Schiffer Andrással kezdődött, de mondhatnám Vonát és még rengeteg más embert, akikhez még mindig több bizodalmam lenne, mint gyéefhez. Így inkább otthonmaradással "szavazok".
 #201269  Szerző: altermanus

Fakocka írta: 2023.12.10. 00:18 Kurvára össze kéne fogni és az ilyen Donáth Anna/Ungár Péter féle árulókat kilökni a francba.
Ezt én 2018 óta szajkózom, hogyha összefogna az teljes ellenzék, akkor a komlett ellenzék össze lenne Gyurcsányozva. Itt valami olyasmit kellene csinálni ami mindenhogyan zsákutca.
Szerintem kellene egy jobboldali, és egy baloldali ellenzék, és már is háromrészre szakad az ország és a fidesz nyer.
Én a Donáth Annát abban megértem, hogy Gyurcsánnyal nem lehet nyerni (hiába tart az ellenzék élén), viszont szerintem csak egy báb, és Orbán írányítja, vagy ketten kormányoznak két pártot, és összejátszanak.
Szerintem Donáth Anna ezt tudja, amit én sejtek.
 #201253  Szerző: Fakocka

Nincsenek felhergelve az emberek, a sok millió szemétség mindig megvan magyarázva, mintha teljesen normális lenne ami folyik az országban.

Másrészt az ellenzéknek semmilyen médiája nincsen, ha esetleg lenne valami tüntetés, maximum a Facebookról értesülnénk róla, mint pl a pénteki Hadhazys filmvetítés az MTVA nal.
Sokan csak széttárják a kezüket, hogy hát úgysem lehet mit csinálni, meg hát az ellenzék még rosszabb.. pedig nagyonis lehetne mit csinálni! Kurvára össze kéne fogni és az ilyen Donáth Anna/Ungár Péter féle árulókat kilökni a francba.
 #201246  Szerző: altermanus

asr27 írta: 2023.12.07. 12:27 A nyáron még abban bíztam, hogy ősszel/télen hatalmas tüntetések lesznek. Tévedtem. A magyarnak 'jóvanezígy'

Igénytelen, birkanép
ezt én is írtam neked privátban október elején :csukottszem:
viszont azt is írtam, hogy összeszedsz egymillió embert, azzal már lehet mit kezdeni. De addig még fotelforradalmárok vannak, és ide mémeket raktok ki, nem lehet ezzel az egésszel mit kezdeni :gülü2:
 #201241  Szerző: p0tyi

Megengedőbb vagyok: inkább csak generációk óta súlyosan sérült. És csak egy része (sajnos a nagyobbik).
 #201240  Szerző: asr27

A nyáron még abban bíztam, hogy ősszel/télen hatalmas tüntetések lesznek. Tévedtem. A magyarnak 'jóvanezígy'

Igénytelen, birkanép
 #201238  Szerző: p0tyi

p0tyi írta:Majd egyszer elhullik. A koleszterin nem a barátja neki sem.
Viszont addig is fájni fog. Vitézy egyébként taktikailag tökéletes LMP-s indításával Orbán a beszédes, spirituális pozícióját jól jelző 66,6%-os hatalmát (kétharmad) ki fogja terjeszteni 100%-ra, a Főváros megszerzésével, ugyanis sajnos az ellenzéki oldal és Budapest is tele van falhugyozóval, aki elhiszi majd a színházat, mely szerint "Vitézy nem is Fideszes, és amúgy is bizonyított már".

Az EP-ben marad majd még az ellenzékből, de 2-3 éven belül úgyse leszünk már EU tagok, szóval tökmindegy.

Úgy tűnik, meg kell teljesen semmisülnie az országnak ahhoz, hogy újraépülhessen egyszer. Ez most a sors.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 517