RADIOSITE Fórum

• Best FM

#201474  Szerző: Kovi02

Ma a mixműsor első órájának végén a megszólalás második mondata közben szépen lezárta az órát az adáslebonyolító :D . (Az R1-nél lényegében ugyanez szokott lenni,amikor a DS nem élő , a zárószignál sűrűn a mondat közepén levágja az elköszönést)
 #201438  Szerző: logoervin

Buszosgabika írta: 2023.12.21. 08:45 Na kaptam valaszt:)
Köszönjük szépen az infót!
Az RDS elvileg még egy-két hétig így lesz (nem csak annyi a dolog, hogy egy mondatot át kell írni valahol egy word dokumentumban 😉 ), de a playlist dolog sokkal problémásabb. 😞
Jelzem a srácoknak!
Üdv és szép napot! /Banita
A streamet hallgatom és a "helyi" műsor alatt, csak a gumizene megy, de a megszólalások nem + helyi hírek sem mentek 16 órakor.
Vannak gondok.
 #201436  Szerző: Buszosgabika

Na kaptam valaszt:)
Köszönjük szépen az infót!
Az RDS elvileg még egy-két hétig így lesz (nem csak annyi a dolog, hogy egy mondatot át kell írni valahol egy word dokumentumban 😉 ), de a playlist dolog sokkal problémásabb. 😞
Jelzem a srácoknak!
Üdv és szép napot! /Banita
 #201434  Szerző: Buszosgabika

logoervin írta:A bajai frekin, még mai is ugyanaz a pár dal szól, se hírek, se műsorvezetés, rds még mindig rádió1.
A stream-en rendesen megy minden.
Mar irtam nekik smst meg emailt is de semmi :hit:
 #201431  Szerző: logoervin

A bajai frekin, még mai is ugyanaz a pár dal szól, se hírek, se műsorvezetés, rds még mindig rádió1.
A stream-en rendesen megy minden.
 #201420  Szerző: p0tyi

Úgy tűnik, egész egyszerűen telibeszarják.
 #201411  Szerző: Buszosgabika

Tegnap delutan konzerv adas indult el bajan.
Ugyanaz a kb20 szam ismetlodik.
Rds tovabbra is Radio1. :hit:
 #201384  Szerző: altermanus

p0tyi írta: 2023.12.15. 10:42 Ez vicc, akkor Baján konkrétan se a Rádió 1-et, se a Bestet nem lehet most hallgatni autóban, mert mindegyik össze-vissza ugrál egymás közt.
Kapcsold ki a AF funkciót :)
 #201379  Szerző: p0tyi

Ez vicc, akkor Baján konkrétan se a Rádió 1-et, se a Bestet nem lehet most hallgatni autóban, mert mindegyik össze-vissza ugrál egymás közt.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 78