A Hódmezővásárhelyiek gondolom nagyon szeretik. Makón szintúgy... 

shadoe írta: ↑2024.02.02. 18:04 Én azt nem értem, hogy egy olyan helyi rádióra, ami tényleg a kukába való, arra miért nem tudja a fenséges Rádió Nulla rátenni a kezét, és olvasztaná magába? Egy rakat értékes helyi tartalom került a kukába miattuk, de azért, ami a maimagyarországi rádiózásnak "megfelelő" színvonalon poshad és rontja a levegőt, az helyileg tud tovább működni akadály nélkül!Nem fogja rátenni, amíg Rátkai Philip az egyik tulaj, a másik meg Lázár János évfolyamtársa, vezetője meg a volt sajtófőnöke.
007 írta: ↑2024.02.01. 23:54Promenád írta:Én már nem mondok semmit. Van olyan zene, amit YouTube-ról szednek le a kívánságműsorba, picit hallhatóan halkabban szólnak, mint ami nem adáskész lenne.007 írta: ↑2024.01.13. 20:38 Egyébként meg reggel óta (vagyis én akkor vettem észre) ugyanaz a dal van kiírva RDS RT-ben.Már az is csoda, ha időnként a dal címét is kiírják... nem erről szoktak híresek lenni.![]()
Az feltűnt, hogy ahol csak lehet tegezik a hallgatót megszólalásokban? /quote]
Egyszer fel akarják akasztani azokat, akik nem rájuk szavaztak, utána még parasztok is? Óriás. Kukába való arculat, borzalmas zenék. Ez abszolút elkapcsolási faktor, a hírekről nem is beszélve.![]()
Promenád írta:007 írta: ↑2024.01.13. 20:38 Egyébként meg reggel óta (vagyis én akkor vettem észre) ugyanaz a dal van kiírva RDS RT-ben.Már az is csoda, ha időnként a dal címét is kiírják... nem erről szoktak híresek lenni.![]()
Az feltűnt, hogy ahol csak lehet tegezik a hallgatót megszólalásokban?
007 írta: ↑2024.01.13. 20:38 Egyébként meg reggel óta (vagyis én akkor vettem észre) ugyanaz a dal van kiírva RDS RT-ben.Már az is csoda, ha időnként a dal címét is kiírják... nem erről szoktak híresek lenni.![]()
007 írta: ↑2023.12.27. 12:04 Véletlenül sikerült hallgatom ezt a szemetet. Az előbb bemondta a kedves hírszerkesztő, hogy "Hódmezővásárhely a legélhetetlenebb város"Az ünnepek után ilyennel büntetni magad már egyenesen szado-mazo kategória. Amíg van, aki ezt hallgatja és van, aki még képes ennél a rádiónál még reklámozni is, addig sajnos változás nem lesz. A hangsúly nem Hódmezővásárhelyen van, hanem Makón. Csak azt nem tudom, akkor a rádió a Szabadság Térről miért nem az utóbbi fent említett városba költözik.
Emellett van képük az itt lakókat ezután megszólítani és azt mondani, hogy ők a Hódmezővásárhelyieket szórakoztatják? Ha a helyi rádió ilyet mer mondani, nincs keresnivalója a piacon. Szégyellheti magát a tulajdonosa, dolgozói! Felháborító, hogy ilyenre pénzt pazarolnak és a várost és lakóit mocskolják, egy nappal karácsony után...![]()