logoervin írta: ↑2024.09.02. 08:42 Baja 94.3-on még mindig a rövid playlist megy, már kb. 2-3 hónapja. (weben a központi adás megy)Én szerencsésebb vagyok, nekem a debreceni Best FM a cél. Csak itt meg vételi problémák vannak, mert nem vagyunk a lefedettségi területben. Én is online hallgatom. De éppen ma érkezett meg a megrendelt URH antenna, úgyhogy azt este meló után beapplikálom a rendszerbe. Már csak az antennát kell a koax végére kötni, a többit már előkészítettem. Korábban én is nézegettem az "országos" és a helyi Best FM műsorait, de nekem valahogy mégiscsak a debreceni zenei kínálata jött be jobban. No meg az sem mellékes, hogy Debrecenbe sokat járok, így a kocsiban is az szól, mivel az teljesen külön áll a többitől, így a közlekedési hírek is a városra és annak környezetére korlátozódik, ami kocsiban fontos lehet.
Így sok értelme van ennek a rádiónak. Mondjuk at sem értem, hogy a bajai műsort előtte is miért Győrből szerkesztették, még annak is több értelme lett volna ha Kecskemétről (és az sincs közel).
Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°