RADIOSITE Fórum

• Best FM

#202712  Szerző: Promenád

p0tyi írta: 2024.09.22. 19:04 Baján tényleg demo playlist szól, és nem az, aminek szólnia kéne. Jó lenne ránézniük, mielőtt az NMHH néz rá...
Más rádiónál meg adáskimaradás szokott lenni mégsem nézz rá az NMHH. Pedig ott van a városban a monitoring rendszer. ^^
 #202711  Szerző: Milán88

p0tyi írta: 2024.09.22. 19:04 Baján tényleg demo playlist szól, és nem az, aminek szólnia kéne. Jó lenne ránézniük, mielőtt az NMHH néz rá...
Mi az a demo playlist?
 #202709  Szerző: p0tyi

Baján tényleg demo playlist szól, és nem az, aminek szólnia kéne. Jó lenne ránézniük, mielőtt az NMHH néz rá...
 #202593  Szerző: Dani

"
kondalyuk írta: 2024.09.02. 10:03
Laci95 írta: 2024.09.02. 08:40 [...] örülök hogy nem lett Rock Rádió a Best FM hanem maradtak ennél
Ami késik, nem (feltétlenül) múlik..."

Ezt a rádiót is tönkre akarják tenni, mint ahogy a Petőfivel tették? Mi értelme lenne rockosítani? Logikátlan lenne, ráadásul, ha jól tudom, már van rockot adó rádió.
 #202591  Szerző: kondalyuk

Laci95 írta: 2024.09.02. 08:40 [...] örülök hogy nem lett Rock Rádió a Best FM hanem maradtak ennél
Ami késik, nem (feltétlenül) múlik...

Más:
A bajai adás számomra is értelmezhetetlen, miért olyan, amilyen. És miért nem érdekel senkit?

A hálózatos adás zenéi egyébként sokkal jobbak, mint voltak, főleg a külföldiek. Változatos, kicsit alter, kicsit elektronikus, valóban a 90-es, 2000-es évekből. Na ezt a magyarokra már nem tudom elmondani...ha a magyar kínálatot kicsit átszerkesztenék, hogy ne legyenek ilyen vadhajtások, sokkal fogyaszthatóbb lenne a rádió.
 #202590  Szerző: Landsmann

logoervin írta: 2024.09.02. 08:42 Baja 94.3-on még mindig a rövid playlist megy, már kb. 2-3 hónapja. (weben a központi adás megy)
Így sok értelme van ennek a rádiónak. Mondjuk at sem értem, hogy a bajai műsort előtte is miért Győrből szerkesztették, még annak is több értelme lett volna ha Kecskemétről (és az sincs közel).
Én szerencsésebb vagyok, nekem a debreceni Best FM a cél. Csak itt meg vételi problémák vannak, mert nem vagyunk a lefedettségi területben. Én is online hallgatom. De éppen ma érkezett meg a megrendelt URH antenna, úgyhogy azt este meló után beapplikálom a rendszerbe. Már csak az antennát kell a koax végére kötni, a többit már előkészítettem. Korábban én is nézegettem az "országos" és a helyi Best FM műsorait, de nekem valahogy mégiscsak a debreceni zenei kínálata jött be jobban. No meg az sem mellékes, hogy Debrecenbe sokat járok, így a kocsiban is az szól, mivel az teljesen külön áll a többitől, így a közlekedési hírek is a városra és annak környezetére korlátozódik, ami kocsiban fontos lehet.
 #202589  Szerző: logoervin

Baja 94.3-on még mindig a rövid playlist megy, már kb. 2-3 hónapja. (weben a központi adás megy)
Így sok értelme van ennek a rádiónak. Mondjuk at sem értem, hogy a bajai műsort előtte is miért Győrből szerkesztették, még annak is több értelme lett volna ha Kecskemétről (és az sincs közel).
 #202588  Szerző: Laci95

Számomra a Budapesti Best FM a néhai Juventus Rádiót idézi annyi eltéréssel hogy nincs annyi beszéd reggel a zenék között de ez nem is baj mivel én 95 ötös Születésű vagyok és a 2000 es években voltam gyermek így nekem a Juventus így a Sláger Rádió keveréke a mostani Best FM mivel ez a Rádió a 1990 es évek és 2000 es évek zenéit játssza örülök hogy nem lett Rock Rádió a Best FM hanem maradtak ennél
 #202582  Szerző: Kovi02

Landsmann írta: 2024.09.01. 10:24 A nyíregyházi és a debreceni adókon kívül a többinek mi a PI kódja? Az NMHH oldala alapján mindegyiknek más, pontosabban a székesfehérvári és a velencei azonos, viszont találtam olyan oldalt, ahol a pesti B33C-vel egyezik mindegyik, kjivéve Debrecen és Nyíregyháza. Ha eltérő, akkor hogy működik az AF? Ha egyforma, akkor miért írnak különbözőt?
B33C
 #202580  Szerző: Landsmann

A nyíregyházi és a debreceni adókon kívül a többinek mi a PI kódja? Az NMHH oldala alapján mindegyiknek más, pontosabban a székesfehérvári és a velencei azonos, viszont találtam olyan oldalt, ahol a pesti B33C-vel egyezik mindegyik, kjivéve Debrecen és Nyíregyháza. Ha eltérő, akkor hogy működik az AF? Ha egyforma, akkor miért írnak különbözőt?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 77