p0tyi írta: ↑2024.09.07. 11:12Tuti?csongorprodukcio írta: ↑2024.09.06. 20:53Jól beszéltek!asr27 írta: ↑2024.08.31. 13:30+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…
Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!
Össze kell fogni, és be kell állni a Tisza Párt mögé! A többi csak kifogás!![]()
p0tyi írta:Bizzunk Magyar Péterbe és álljunk be mögé!csongorprodukcio írta: ↑2024.09.06. 20:53Jól beszéltek!asr27 írta: ↑2024.08.31. 13:30 Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…
Össze kell fogni, és be kell állni a Tisza Párt mögé! A többi csak kifogás!
csongorprodukcio írta: ↑2024.09.06. 20:53Jól beszéltek!asr27 írta: ↑2024.08.31. 13:30+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…Attis írta: Nagyon pesszimista vagyok. Ki buktatná meg ezeket a fehérorosz kormányra hajazó szarjankókat?Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!
asr27 írta: ↑2024.08.31. 13:30+1 a Tiszára, együtt sikerülhet…Attis írta:Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!asr27 írta: Csak szöveg. Készülnek a 2026-os választásra.Nagyon pesszimista vagyok. Ki buktatná meg ezeket a fehérorosz kormányra hajazó szarjankókat?
Annyi mindent megígért már ez a kormány, és egyikből sem lett semmi.
Az M76-os gyorsforgalmi útnak, 2022-re el kellett volna készülnie Zalaegerszegig, Orbán 2014-es ígéretét, ha betartja.
Annyi történt, hogy 2021-ben elkészült egy 8 km-es szakasz Fenékpusztáig. Nem vezet sehova, a mező közepén véget ér!
Írni én is tudok bármit. Aljas, álszent, hazug banda!
Nagyon remélem, hogy 2026-ban hatalmasat fognak bukni!
asr27 írta: ↑2024.08.31. 13:30Attis írta:Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!asr27 írta: Csak szöveg. Készülnek a 2026-os választásra.Nagyon pesszimista vagyok. Ki buktatná meg ezeket a fehérorosz kormányra hajazó szarjankókat?
Az M76-os gyorsforgalmi útnak, 2022-re el kellett volna készülnie Zalaegerszegig, Orbán 2014-es ígéretét, ha betartja.
Annyi történt, hogy 2021-ben elkészült egy 8 km-es szakasz Fenékpusztáig. Nem vezet sehova, a mező közepén véget ér!
csongorprodukcio írta: ↑2024.08.25. 21:40 vélemények Lézer Jani vasutas akciótervéről?Az ilyen grandiózus miniszteri, állami terveknek a 20-30%-a szokott megvalósulni, a többi feledésbe merül, vagy egyszerűen újra beígérik, pár év elteltével. Ebben annyi volt most az újdonság, hogy olyan dolgokat csomagolt újra, amiket már vagy megcsináltak, vagy már beígértek, csak aztán most lefelezték a projekt tartalmát (pl. 1 éve még nem 500 km felújításról volt szó, hanem a többszöröséről). Az egész marketing, de amúgy világos, mi miért van, LJ nem hülye, csak ennyire van keret.
Attis írta:Ha így állunk hozzá, hogy ki buktatná meg, akkor soha senki nem fogja!asr27 írta:Nagyon pesszimista vagyok. Ki buktatná meg ezeket a fehérorosz kormányra hajazó szarjankókat?csongorprodukcio írta:vélemények Lézer Jani vasutas akciótervéről?Csak szöveg. Készülnek a 2026-os választásra.