RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#202821  Szerző: Promenád

Promenád írta: 2024.10.24. 11:09
007 írta: 2024.10.22. 20:46 Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatatlan az a hely ahol naponta többször szembe köpik a helyieket, folyamatosan mocskolódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a Fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
Pontosítsunk : Itt már nincs egy normális vásárhelyi rádiós, aki a nevét adná ennek a produktumnak.

Jut eszembe, menekülési útvonalnak az oldalukon zenei teszt van : https://radio7.hu/votemusic-entry-17271746721442. Annyira igénytelenek, hogy a tesztben a tetszik szót, elírták teszikre és arra sem vették a fáradtságot, hogy teszt kitöltése egy IP címhez legyen kötve, csupán annyi a kikötés, hogy egyet, csak egy böngészővel enged kitölteni, név, e-mail, telefonszám fars adatok megadásával is. :troll:
 #202820  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.10.22. 20:46 Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatatlan az a hely ahol naponta többször szembe köpik a helyieket, folyamatosan mocskolódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a Fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
Pontosítsunk : Itt már nincs egy normális vásárhelyi rádiós, aki a nevét adná ennek a produktumnak.

Jut eszembe, menekülési útvonalnak az oldalukon zenei teszt van : https://radio7.hu/votemusic-entry-17271746721442. Annyira igénytelenek, hogy a tesztben a tetszik szót, elírták teszikre és arra sem vették a fáradtságot, hogy teszt kitöltése egy IP címhez legyen kötve, csupán annyi a kikötés, hogy egyet, csak egy böngészővel enged kitölteni, név, e-mail, telefonszám fars adatok megadásával is simán engedi. :troll:
 #202818  Szerző: 007

Normális műsorvezető itt már évek óta nincs, mert vállalhatalan az a hely ahol naponta többször szembeköpik a helyieket, folyamatosan mocskokódnak és nincs egy szó sem ami értékes lenne tőlük. Gyakorlatilag szomorú vagyok, hogy nem jó de van, viszont boldog vagyok hogy még ez sem jött össze a fidesznek és ez is inkább hátrányukra van mint javukra... :yeah:
 #202777  Szerző: Promenád

Juj, mi lesz most, hogy Weibl Dávid Donát 3 év után ott hagyta ezt a förmedvényt? Az Erdődi Csenge Diánából meg Farkas Emese 2-t akarnak csinálni? :hehe: Semmi. Nem jöttek rá, hogy az utánzás egy majom szokás. Pangás megy ezerrel, megérett a rádió a megszűnésre. :S
 #202725  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.09.22. 20:34 Tehát csődeljárás volt ellenük, amit kifizettek és a tényt aljas vádnak veszik Márki-Zay Pétertől? Ezek igazán gerinctelen fasszopók. A tulajdonosoknak régen börtönben a helye. :ayfkm:
Ezeknek? Még Bégető idejében is az éti csiga egy gerincoszlop volt. :D
 #202720  Szerző: 007

Tehát csődeljárás volt ellenük, amit kifizettek és a tényt aljas vádnak veszik Márki-Zay Pétertől? Ezek igazán gerinctelen fasszopók. A tulajdonosoknak régen börtönben a helye. :ayfkm:
 #202705  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.09.22. 14:52 10 évig működnie kell, de közben még egy éve sincs meg a 10 éves engedély és már csődeljárás alatt vannak. Szívből kívánom, hogy sürgősen takarodjon a jelenlegi vezetés és stáb, aztán vegye át olyan, aki ért is hozzá és nem mocskolódni szeretne egész nap
Már nincsenek csődeljárás alatt, ha rákattintottál volna az utolsónak posztólt linkre, kifizették zsigerből a per utáni költségeket a késedelmi kamatokkal együtt.
 #202700  Szerző: 007

10 évig működnie kell, de közben még egy éve sincs meg a 10 éves engedély és már csődeljárás alatt vannak. Szívből kívánom, hogy sürgősen takarodjon a jelenlegi vezetés és stáb, aztán vegye át olyan aki ért is hozzá és nem mocskolódni szeretne egész nap
 #202687  Szerző: Promenád

A Szegedi Törvényszéknél nyilvántartott, a Promenád hírportált és a Rádió 7-et is üzemeltető Dél-alföldi Média Centrum Kft. ellen idén augusztus 15-én rendelt el végrehajtási eljárást a Szegedi Törvényszék. https://www.hodpress.hu/vegrehajtas-ind ... ceg-ellen/
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 31