Bocsánat, Csabának a mai napig Szeri a neve és nem Szeli, csak utólag már nem tudtam a hozzászólást módosítani.
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''
007 írta: ↑2025.01.30. 08:49 Semmilyen áramszünet nem indokolja azt, hogy az adásvezérlő ne üres bedet játsszon ki az adóra hanem zenét vagy akármit aminek épp ideje van. 12 percet csúsztak a "hírek" név alatt futó kamu szar propagandájuk, amiért nem is lenne kár. Viszont az egész rádió néha ahol belehallgatok másoknál, olyan mint egy hobbi szar. Egyszerűen szánalmas, hogy mit csinálnak úgy hogy bármennyi pénz rendelkezésre áll nekik. Itt mutatkozik meg a szakmai alázat teljes hiánya és a hozzáértés is abszolút elkerüli őket. Bocsánat, hogy ezt mondom, de 3 "műsorvezetőt" hallottam eddig beszélni, de mindhárom értelmi fogyatékos volt. Sem beszélni nem tudnak, sem technikailag nem értenek hozzá. A csajnak konkrétan sem hangja, sem tehetsége nincs ide. Netrádión sem engedném megszólalni. Volt 2 csávó, az egyik világát nem tudja, a másik pedig az óriaindító kick off-ban elsorolt 7 db SMS-t, vagy 3 elérhetőséget meg egy csomó faszságot. Egy 20 másodperces kick off lett egy 3,5 perces monológ a semmiről. Mi a faszom ez, ha nem az egész meggyalázása?? Igénytelen. Az meg hogy a "ba be ban ben" egyik általam hallott időszakban sem ment, az meg bicskanyitogató egy magát a legnagyobb lefedettségűnek és a legszínvonalasabbnak hazudott rádió eseteben. Jó, az előbbi igaz, de ezzel arányosan nem igaz a második. Az arculati elemeket hagyjuk is, mert úgy basznám kukába ahogy van. Szerencsére jól el tudtam kerülni ezt a szemetet, de sok helyre járok munkámból adódóan én például Makón sajnos csak ezt a szutyoktelepet lehet fogni. Bár sokan hallgatnak ott is inkább Digi FM-et. Érthető.Ebben igazad van, egy áramszünet nem indokolja ezt, de volt rá példa, hogy olyan emberkét raktak be , aki azt sem tudta, hogyan kell használni az adásvezérlőt, vagy egyáltalán a gépet. Éjszakák éjszakáján képes volt felcsörgetni az embert azzal a jelszóval, hogy nem megy a gép amiről mennek a hírek. Csupán a monitort kellett volna bekapcsolnia.
Szóval inkább vagy kapcsolják le és ne égessék magukat, vagy fizessenek valakinek milliárdokat aki ért hozzá, hátha annyiért már elvállalja nekik hogy segít csinálni belőle bármit amit nem kínos hallgatni. Olyan ez mintha a diridáré rádió változata lenne. Szánalmas, komolyan.![]()
007 írta: ↑2025.01.10. 11:52 Tegnap kénytelen voltam hallgatni, de vagy 20 percig üres bed szólt. Profik.De kár, hogy nem hallgattam... akkor ennél a rádiónál nagyon nagy homokszemek lehetnek már a gépezetben. De az is lehet, hogy ez akkor történt, amikor a városban fennakadások voltak az áramszolgáltatással és lehet, hogy a szünetmentes táp figyelt be akkor. Nem híresek arról, hogy egy technikai malőr után elnézést kérjenek, mintha meg sem történt a dolog.
007 írta:Ebben igazad van, mondom ezt úgy, hogy hallomásból tudom az itt elhangzottak alapján, hogy mit művelnek.altermanus írta:Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.Legyen igazad. De semmiképp sem arra, amit itt művelnek.
ON
altermanus írta:Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.Legyen igazad. De semmiképp sem arra, amit itt művelnek.
ON