Pasa írta: Lehet, de akkor Szlovákiában és Romániában miért nincs ilyen gond? Ott 24 órás a kereskedelmi adók többsége.Nem tudom. Nem lehet, hogy ott alacsonyabbak a sugárzási díjak, illetve kevesebbet kell fizetni az ottani ORTT-nek?
Attis írta: A tv2-n viszont ilyenkor néha van egy-két nem rossz film. Pl. most. És ezt bezzeg nem reklámozzák! Sophie Scholl-Aki szembeszállt Hitlerrel. Még jó, hogy már láttam. És eleve eredeti szinkronnal jobb is. De azértVannak jó filmek ilyenkor is, de ugyanakkor vannak érdekes húzásai a TV2-nek is. Szombat este 11 óra után berakták 2-3 órán át a Kvíziót (már nem először), aminek belenéztem az elejébe, de ugyanaz az értelmetlen műsor volt, mint hétköznapokon és nyereményt nem láttam hogy osztottak volna.. Szóval ilyenkor is lenne igény jó műsorra.
Attis írta:Észrevettétek, hogy egyre korábban van adászárás? Újabban max 1.15-1.30 körül.Nekem is feltűnt, van amikor 2:00-2:30 körül van műsorzárás, de már többször előfordult, hogy 0:30 után nem sokkal már befejezték a műsort. Gondolom költségmegtakarítás lehet a háttérben.
Pasa írta:A tv2-n viszont ilyenkor néha van egy-két nem rossz film. Pl. most. És ezt bezzeg nem reklámozzák! Sophie Scholl-Aki szembeszállt Hitlerrel. Még jó, hogy már láttam. És eleve eredeti szinkronnal jobb is. De azértAttis írta:Észrevettétek, hogy egyre korábban van adászárás? Újabban max 1.15-1.30 körül.Bosszú. Nem csökkentették a sugárzási díjukat, így most kevesebbet adnak.