nyikolaj írta:Szerintetek Magyar Petya megvilágosodott és csalódott a Fideszben, csak jót akar a magyaroknak?? HahahahaaaaahaaaaaaaaSzerintünk az orbán nem akar jót, nagyon nem akar.
nyikolaj írta:Szerintetek Magyar Petya megvilágosodott és csalódott a Fideszben, csak jót akar a magyaroknak?? HahahahaaaaahaaaaaaaaSzerintünk az orbán nem akar jót, nagyon nem akar.
Buszosgabika írta: ↑2025.03.27. 07:54 Érdekes ha nem balos valaki akkor már egyből idióta.Sajàt magadnak is ellentmondasz. Idióta.
Ha tudni akarod te vagy az idióta!
Egy ilyen Ner mellen szopodott kis csirát imádsz
Aki élt az asszonyból meg a Nerböl aztán odaszarik az asztalra.
De hát tudjuk most ő a ti messiásotok
Buszosgabika írta: ↑2025.03.25. 17:56 Akkor nevezzék át Peti Fmre és játszák a platón felvett igéket éjjel-nappalCsak ennyit tudsz? Ez elég gyenge érv, nem gondolod?![]()
![]()
asr27 írta: ↑2025.03.25. 11:09Ha új kormányzat lesz, nem gondolom hogy a DAB+ hamar terítékre kerül. Magát a médiát körülvevő saját arcukra formált jogszabályi környezetet sem egyik napról a másikra fogják módosítani. Lehet, hogy a legfontosabbakhoz hozzányúlnak, de alapjaiban biztos nem lesz változás egyelőre. Inkább személyi cserék lesznek, akik másfél évtizede asszisztáltak a hazudozáshoz, elhallgatáshoz, akkor igen gyorsan lapátra kerülnek. Olyan sok baj van az országban, hogy fontossági sorrendben a DAB+ kérdés szerintem eléggé a végén kullog.Landsmann írta: ↑2025.03.25. 11:03asr27 írta: ↑2025.03.25. 09:09 Semmi veszteség nem érte az országot. Bár soha többé ne működne egyik se…Hasonló véleményen vagyok én is. Amilyen lefedettsége van a Kossuthnak és szerintem indokolatlanul a Dankónak, simán lehetne az adókból úgy válogatni, hogy gyakorlatilag az országos lefedettség nem romlana jelentősen, de minimum 1, de lehet akár 2 szinte teljes országos lefedettségű adót lehetne indítani.
Talán új kormányunk lesz hamarosan! Remélhetőleg megreformálja a “közszolgálati médiát is.
Nagyon bízom benne, hogy el fogja indítani az új kormány a DAB+ sugárzást is!
Landsmann írta: ↑2025.03.25. 11:03asr27 írta: ↑2025.03.25. 09:09 Semmi veszteség nem érte az országot. Bár soha többé ne működne egyik se…Hasonló véleményen vagyok én is. Amilyen lefedettsége van a Kossuthnak és szerintem indokolatlanul a Dankónak, simán lehetne az adókból úgy válogatni, hogy gyakorlatilag az országos lefedettség nem romlana jelentősen, de minimum 1, de lehet akár 2 szinte teljes országos lefedettségű adót lehetne indítani.