RADIOSITE Fórum

• Rise FM Online

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #203370  Szerző: asr27

Kérhettek volna ideiglenes engedélyt a balatoni 98.9-es frekvenciára, a nyári szezonra…
 #203368  Szerző: Milán

A stream címből ítélve, átvehette az Oxygen Music (www.oxygenmusic.hu) csapata. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
 #203364  Szerző: bazsa20

Sziasztok
Én is nagyon örülök hogy újra szól a Rise FM. Viszont a classic csatornán original verziókat játszanak a zenékből ami valljuk be hogy hosszú 6-8 perc egy zene. Legalább szerkesztenék meg a zenéket.
 #203363  Szerző: Enox

Több mint egy év csend után "ÚJRAÉLED A LEGENDÁS RISE FM RÁDIÓ"
Én kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, de örülök, hogy ismét lehet hallgatni :)
 #203357  Szerző: Enox

Újra szól a Rise fm, ismét elérhető mind a 4 csatorna :D :D :D : :party: :party: party:
 #203353  Szerző: zoLee

Igen, pontosan.

Egy "új" ROXY-t pont így tudnék elképzelni.
90es évek végétől máig a legnagyobb dance-house klasszikusok és mai trendi zenék.

Épp a Louis, Diamond - Leek című trekkje szól, ezt anno a Rádió Face-en imádtam, jó volt hallani újra :)

Ezt az online adót amúgy a Radio Sense ex dj-i rakták össze.
Az egy méltatlanul kevesek által ismert online rádió. Profi, szuper zenékkel és live mixműsorokkal.
Pár nap hallgatás után tűnt fel hogy itt a Sunrise-on tényleg mintha nagyobb lenne a választék, pl. a Sense-hez képest.
A másik ami egy szintén kiváló alternatívája az fm rádióknak és a spoti/yt-nak: a Club Dance Radio.
Valamint a Rádió Inside.
Ezt a 4et kapcsolgatva (mondjuk nekem 116 rádió van playlistre mentve 8-) , haha ) minden bizonnyal megtaláljátok a régi roxy-deejay-rise-face-musicfm által játszott kedvenceket.

De amit minden nap legtöbbet hallgatok: az a
DejaVu Rádió.

Ott tényleg MINDEN partyzene megvan, ami egy házibulihoz kellhet.

tomee írta: 2025.05.13. 08:58 Nem találtam neki topic-ot, ezért ide szúrom be:

https://www.radiosunrise.hu/

Április végén indult, nemrég találtam meg teljesen véletlenül, javarészt régi Roxy-s, Deejay-s, Rise FM-es zenék mennek rajta, valamint újabbak is. Van műsorvezetés és mixműsor is.

(halkan jegyzem meg, az újraindult Roxy-nak is kb. ilyennek kellett volna lennie.)
 #203352  Szerző: zenefalo

tomee írta: 2025.05.13. 08:58 Nem találtam neki topic-ot, ezért ide szúrom be:

Április végén indult, nemrég találtam meg teljesen véletlenül, javarészt régi Roxy-s, Deejay-s, Rise FM-es zenék mennek rajta, valamint újabbak is. Van műsorvezetés és mixműsor is.

(halkan jegyzem meg, az újraindult Roxy-nak is kb. ilyennek kellett volna lennie.)
Köszi, hogy megosztottad velünk ennek a rádiónak az elérhetőségét, rákattantam, azóta szinte csak ezt hallgatom! Hatalmas a választék a zenékből, alig van ismétlés, kellemes house-dance klasszikusok!😉
 #203341  Szerző: tomee

Nem találtam neki topic-ot, ezért ide szúrom be:

#203298  Szerző: bazsa20

djlacee írta:Na meddig tart még a szünetelés? Mikor lesz végre újra hallgatható a rádió?
Szia
Szerintem ennek végleg annyi!
 #203294  Szerző: djlacee

Na meddig tart még a szünetelés? Mikor lesz végre újra hallgatható a rádió?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9