RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#203405  Szerző: Promenád

Landsmann megnyugodhatsz, a tulajdonosi kör annyira kormánypárti, hogy Lázár évfolyamtársa a tulaj.
 #203404  Szerző: shadoe

Nálam itt Bács-Kiskun keleti legszélén a 107.00 is csak gyengélkedve, vagy inkább nem is jön, sőt jobbról-balról csapkodják a Bartók, Kossuth, Dankó típusú rádiók, szóval a hallgatótábor egészen biztosan a 3 város közvetlen közelébe, vonzáskörzetébe korlátozódik. Ezen a körön kívül ezt a rádiót gyakorlatilag lehetetlen fogni, miközben a szegedi rádió1 jóval messzebbről, egész elfogadhatóan jön.
Nem idetartozik, de más helyi rádiók frekije is harmatgyenge, lásd a félegyházi Smile rádió, ami talán 20-25 km-en belül, ha elszól, vagy még addig se.
 #203401  Szerző: Landsmann

Szegedet nem vettem bele a potenciális hallgatók számába, azzal bőven 200 ezer fölött van, de nyilvánvaló, hogy nem hallgatja mindenki a Rádió 7-et, így a 200 ezer hallgató kissé túlzás.
 #203400  Szerző: Landsmann

Promenád írta: 2025.06.18. 09:09
007 írta: 2025.06.17. 10:20 Geci, hát ég a pofám ettől a majomtól! Olyan közlekedési infókat művelt le az előbb, hogy már én éreztem kínosan magam, ezt nem hiszem el, hogy 0 alkalmatlansággal és 0 tudással beültették ezt a nyomorékot, hát ilyen a világon sincs... kénytelen vagyok hallgatni, ahol dolgoznom kellett ott ezt a szemetet hallgatják, de már hánynak tőle ők is...
Abszolút igazad van. Én is csak félig-meddig hallottam a munkahelyemen, hogy valami nincsen rendben, aztán pár perccel később már arra eszméltem fel, amikor megpróbálta megmagyarázni miért bénázott. :lol: Ez a Rádió 7 már nem az a Rádió 7, ami 1997-ben alakult meg. Csupán a rádió neve maradt meg az egészből, semmi más.

Ezt a Bagi Mátyást az Erdődi Csengével meg úgy eltakarítanám a rádióból, ha én lennék a tulaj, mint a huzat. Egy magyar fűlnek teljesen természetellenesen hangsúlyoznak, másrészt a hangjuk sem rádióbarát semmilyen mértékben sem. Ebből is látszik - szerencsére, vagy épp ellenkezőleg-, hogy aki valamit ért is hozzá nem adja a nevét az egészhez. Süllyed a hajó ezerrel. 8-)

Utóirat: Kapott egy újabb ráncfelvarrást a honlapjuk május 15 óta a BerényiSoft Kft jóvoltából, ahol hangsúlyozzák a kétszázezres hallgató jelzőt. :hehe:
Tegnap Néztem rá erre az agyon szidott rádióra, hogy mi is a helyzet vele. Belehallgattam az online adásba. Nem tudom ki volt a műsorvezető, de egyből feltűnt a borzalmas hangsúlyos beszéde. Nem tudom honnan veszik a 200000 -es hallgatottságot, de hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal, az biztos. A három, település lakóinak száma 70600. Ha ehhez még hozzáveszzük azokat a településeket ahova még elér a rádióadás, mondjuk legyen 100000 fő. Azért ez még messze van a 200000 -től. Mindezt úgy, hogy az a 100 ezer fő az csak potenciális hallgató, tehát durván ennyinek lenne lehetősége hallgatni, de a tényleges hallgatói létszám ennél jóval kisebb lehet. Összehasonlításként a debreceni Best FM-et néztem meg. Az ország második legnépesebb vűárosában durván 200000-en laknak. A rádió honlapján potenciális hallgatónak 450000 fő van megadva. Tehát ennyi hallgatója lehetne ha mindenki a sugárzott adást hallgatná. De saját, pontosabban nyilván az MNHH statisztikai adata alapján a tényleges hallgatottság a 15-49 éves korosztályban szűk 35 %. Ez több mint 150000 tényleges hallgató. (nem tudom mikori a statisztika, de lényegi változás aligha lehet, az országban a kategóriájában ez a debreceni rádió a leghallgatottabb az NMHH statisztikája alapján) A Rádió 7-et hiába sugározzák három helyről, míg a Best FM-et csak egy helyről, az elérhető lakossági létszám a döntő. Aztán jön az, hogy ténylegesen mennyien is hallgatják. Hiába nagy a potenciális hallgatottság, ha a produktum borzalmas, nem fogják hallgatni.
Érdekes egyébként, hogy vételkörzeten kívül nagyon sokan hallgatják a debreceni Best FM-et, éppen ma beszéltem egy vásárlóval és ő is ezt hallgatja online. Munkahelyen én is, otthon is, de antennával veszem, illetve itt az egyik vendéglátóhelyen is ezt hallgatják. De ahogy hallom a kívánságműsorban, az ország több pontján is online hallgatják, hiába nekik a debreceni közlekedési és egyéb infók nem relevánsok. Nekem igen, mert sokat járok Debrecenbe. Szóval a Rádió 7 ha tényleg ilyen rossz, hogy tud életben maradni? Pénzeli valaki? De meddig tudja finanszírozni? Nem néztem utána a tulajdonosi körnek, hogy kormánypárti, vagy ellenzéki.
 #203399  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.06.17. 10:20 Geci, hát ég a pofám ettől a majomtól! Olyan közlekedési infókat művelt le az előbb, hogy már én éreztem kínosan magam, ezt nem hiszem el, hogy 0 alkalmatlansággal és 0 tudással beültették ezt a nyomorékot, hát ilyen a világon sincs... kénytelen vagyok hallgatni, ahol dolgoznom kellett ott ezt a szemetet hallgatják, de már hánynak tőle ők is...
Abszolút igazad van. Én is csak félig-meddig hallottam a munkahelyemen, hogy valami nincsen rendben, aztán pár perccel később már arra eszméltem fel, amikor megpróbálta megmagyarázni miért bénázott. :lol: Ez a Rádió 7 már nem az a Rádió 7, ami 1997-ben alakult meg. Csupán a rádió neve maradt meg az egészből, semmi más.

Ezt a Bagi Mátyást az Erdődi Csengével meg úgy eltakarítanám a rádióból, ha én lennék a tulaj, mint a huzat. Egy magyar fűlnek teljesen természetellenesen hangsúlyoznak, másrészt a hangjuk sem rádióbarát semmilyen mértékben sem. Ebből is látszik - szerencsére, vagy épp ellenkezőleg-, hogy aki valamit ért is hozzá nem adja a nevét az egészhez. Süllyed a hajó ezerrel. 8-)

Utóirat: Kapott egy újabb ráncfelvarrást a honlapjuk május 15 óta a BerényiSoft Kft jóvoltából, ahol hangsúlyozzák a kétszázezres hallgató jelzőt. :hehe:
 #203397  Szerző: 007

shadoe írta: 2025.06.14. 19:30 Egyébként azonkívül, hogy ezek a helyi rádiónak nevezett förtelmek - tisztelet az 1-2 kivételnek, amit én fogni itt nem tudok -, a rádió1 zenei "kínálatát" majmolják, és nulla kreativitást mutat a zenei szerkesztésük, ami legalább valamennyire megkülönböztetné a kvázi országos hulladéktól plusz nyomják a kormánypropagandát, tulajdonképpen mi a fészkes fene indokolja a létezésüket?
Arra, hogy csak foglalják az amúgy is túlzsúfolt FM-en a frekvenciákat, más hasznukat nem látom. Most, hogy DX szezon van, nekem külön élvezet, amikor egy erősebb terjedés az egész pöcegödröt, úgy ahogy van, elsöpri, és jönnek a török, angol és egyéb adók. Jövőre remélem, valami más is elsöpri az összest, de végleg.

Egyetértek veled részben. A helyi rádiók fő szerepe az lenne amit pl ez a szar is masszívan üldöz. Megszólaltatni a helyi önkormányzatot, informálni és szórakoztatni az adott vételkörzetben élőket. Ez a rádió rég nem azt csinálja... akik bemásolták ide a rádió 1 10-20 dalát az legalább annyira nem ért ehhez a szakmához, sőt gúnyolja, mint a beszélni nem tudó agyhalott nárcisztikus gyökér aki müsort kap egy ilyen nagy lefedettségű rádióban. Mindezt persze csak azért mert szakemberek már nem állnak be ilyen helyekre dokgozni, tolni a kormány egyre kínosabb propagandáját. Sajnos a fidesz ellehetetlenítette azokat akik értettek hozzá és lojális pártkatonákkal töltötte fel az ilyen szemétteleppé zülelesztett, egykoron virágzó helyi rádiókat. Szégyent hoztak az újságírásra és magukra is. A hallgatók természetesen le vannak szarva, nincs beleszólásu(n)k semmibe.
 #203396  Szerző: 007

Geci, hát ég a pofám ettől a majomtól! Olyan közlekedési infókat művelt le az előbb, hogy már én éreztem kínosan magam, ezt nem hiszem el hogy 0 alkalmatlansággal és 0 tudással beültették ezt a nyomorékot, hát ilyen a világon sincs... kénytelen vagyok hallgatni, ahol dolgoznom kellett ott ezt a szemetet hallgatják, de már hánynak tőle ők is...
 #203388  Szerző: shadoe

Egyébként azonkívül, hogy ezek a helyi rádiónak nevezett förtelmek - tisztelet az 1-2 kivételnek, amit én fogni itt nem tudok -, a rádió1 zenei "kínálatát" majmolják, és nulla kreativitást mutat a zenei szerkesztésük, ami legalább valamennyire megkülönböztetné a kvázi országos hulladéktól plusz nyomják a kormánypropagandát, tulajdonképpen mi a fészkes fene indokolja a létezésüket?
Arra, hogy csak foglalják az amúgy is túlzsúfolt FM-en a frekvenciákat, más hasznukat nem látom. Most, hogy DX szezon van, nekem külön élvezet, amikor egy erősebb terjedés az egész pöcegödröt, úgy ahogy van, elsöpri, és jönnek a török, angol és egyéb adók. Jövőre remélem, valami más is elsöpri az összest, de végleg.
 #203387  Szerző: 007

Most, hogy bevették műsorvezetőnek ezt a bagi bohócot, már elég mélyen vannak ahhoz hogy lekapcsolják és ne tegyenek több szégyent a helyi rádiózásra, amit amúgy a gazdájuk szart szét teljesen...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29