https://piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag ... intve.html
Most már hivatalosan is Magyarország az EU legszegényebb országa, megelőzött Bulgária is. Gratulálok a fideszeseknek és a “nemmegyekelszavazni” embereknek, közép európa éllovasából az utolsók lettünk.

Már réges rég Lengyelország szinten kéne lennünk.
És sokan még mindig “magyarpétereznek”, öt éves óvodás szintjén van ez az ország.
Sokat járok a környező országokban és pontosan ezt tapasztalom amit a cikkben, mindenhol fejlődés van, még a nem EU tag Szerbia és Boszniában is.
Nyáron Bosznia fele mentünk Montenegrói nyaralás céljából. Utoljára hét éve voltam Boszniában, most kb. alig ismertem rá, az utak 90 százaléka tükörsima, gőzerővel épül az autópálya az ország több pontján hatalmas völgy hidakkal, hegybe fúrt alagutakkal. Régi alagutakat felújították, teljesen megfelel a nyugati színvonalnak. Már alig találtam romos vakolatlan házakat, legtöbbet felujitottak és szigeteltek, nincs már az a lepukkantság érzés mint hét éve.
Szó szerint “megállt” Magyarország, miközben ömlött az EU-s pénz. Ezt a lemaradást már nemigazán lehet behozni, még ha ma takarodnának el akkor sem biztos.