RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#203630  Szerző: Milán88

007 írta: 2025.09.20. 07:52 Ráadásul nem elég hogy az egész katyvasz, 10 percen belül uyganaz a szám előfordul. Többször is tapasztaltam, hogy ugyanazt a zenét egymás után illetve egy dallal később újra lejátsszák... mi a faszt csinálnak???
https://discord.gg/USbYRdQv :) :D
 #203625  Szerző: 007

Ráadásul nem elég hogy az egész katyvasz, 10 percen belül uyganaz a szám előfordul. Többször is tapasztaltam, hogy ugyanazt a zenét egymás után illetve egy dallal később újra lejátsszák... mi a faszt csinálnak???
 #203624  Szerző: 007

Annyit sem sikerült beállítani, hogy a műsorvezető megszólalása ne csússzon rá az intropont vége után a zenére. 2025 van, ilyenek pedig itt korábban még 2005-ben sem voltak... :ayfkm:
 #203613  Szerző: 007

Gyakorlatilag teljesen mindegy, miről szólnak, szerintem 2025-ben vicc hogy 5 darabra törik egy 3,5 perces zene. Nem is értem, hogy az előző adásvezérlő vajon miért nem felelt meg? Mi lehetett a gond, amiért le kellett cserélni? Ettől több műsorvezető lesz? Mert egész nap Gyakorlatilag szinte ugyanaz az ember van, ritka unalmas tud lenni... zenék, óránként 1 promó, meg egy hír lejátszásához szerintem a 42NET is tökéletes volt, felesleges ez a flancolás. Az külön kínos, hogy élőben minden szar volt.
 #203610  Szerző: 007

Nem tudom, mit balfaszkodnak... de többször is megállnak a dalok, a zenék és a szignálok között vasárnap 5-10 mp csend volt nem egyszer, de továbbra is folyamatosan lefagy, megáll naponta többször is.
 #203512  Szerző: 007

Egyre durvábban szaródik el. Nem egyszer lefagy, megáll lejátszás közben akár 1 másodpercre is, a ropogás is folyamatos és egyszerűen élvezhetetlen már. Sok esetben lágyabb dob ütemek mellett a roppanások hangosabbak, mint a zenében az ütem...
 #203485  Szerző: 007

Valamit kezdhetnének vele, mert nemcsak ropog hanem naponta többször is 1 másodpercre megfagynak a dalok, de nem egyszer a műsorvezető megszólalása is megáll egy pillanatra. Azért ez már a gáz kategória.
(Hab lenne a tortán ha kibasznának minden crige zenét, mint bármint ami united, meg az ilyen bon-bon és a hétvégen majd felmegyünk a hegyekbe meg az éjjel soha nem érhet véget szarokat)
 #203373  Szerző: 007

Hetek óta tapasztalom, hogy ropog az adás. Egyre gyakoribb és egyre hangosabb roppanások vannak az átvitelben, akkorák hogy a zene dob üteme mellett egy annál nem sokkal halkabb roppanás simán érzékelhető. Online ez nem egy roppanás, hanem egy kimaradásként tapasztalható. Szóval ezért gondolom hogy átviteli gond lehet. Érdemes lenne utánajárni, ha már ilyen jó rádiónak tartják magukat. (A magyar zenék 80%-a drasztikusan ront a hallgathatóságon.)
 #203328  Szerző: mihalylovics

007 írta: 2025.04.29. 14:10 El vannak ájulva maguktól, de zenékben mérhetetlenül szar lett. Nagyon sok cringe zene van, ami szó szerint nekem kínos... de ezek szerint nekik nem. Mindegy, azért sok sikert nekik, hátha lesz valami változás pozitív irányba. Vezetőség cserével kéne kezdeni, aztán az arculattal, majd kiírtani a takony szar szemetet és zenéket adni, ha már ennyire fontos nekik hogy hallgassák is őket. Sajnos sok műsorvezető is gyengébben teljesít, sablonos és a zene is steril. Nincs ereje, 20 számot kiválogattak, semmilyen irányba nem szélesedik, nincsenek értékes dalok, csak unalom, mű és giccs. :ayfkm:
Belehallgattam, tényleg nem valami acélos... Tizenakárhány éve még az egyik legjobb helyi rádió volt, most bezzeg no comment... És főleg amiatt, hogy a magyar dalokkal helytelenül bánnak (ugyanez még bosszant a Slágeren, Megafonon is)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27