RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#20394  Szerző: mg

nyikolaj írta:Értem én,de miért mindig Miskolc van lemaradva? :x
na, nem az ORTT tehet arról, hogy a korábban működő helyi adók hálózatoknak lettek eladogatva.
arról meg szép álmodozni, hogy lesz valami csoda hiperszuper új helyi rádió, de azért mostanság inkább csak addig szoktak tesséklássék rádiókat összehozni, amíg nem sikerül eladni szintén valamelyik hálózatnak.
 #20392  Szerző: nyikolaj

Értem én,de miért mindig Miskolc van lemaradva? :x
 #20391  Szerző: mg

meg mert konkrét szabályzat sincs frekvenciapályázat kiírására
 #20389  Szerző: sztyepan

nyikolaj írta:EZT MONDOM!De miért nem irtak ki?
Mert a t. Testület lassú, korrupt és bürokratikus. :shock:
 #20388  Szerző: nyikolaj

EZT MONDOM!De miért nem irtak ki?
 #20373  Szerző: centerweb

Ezer éve tudta mindenki,hogy mi lesz,addigra már nyugodtan összeállhatott volna egy kerrádio Miskolcon.Vagy nincs igazam? :ninja:
Jó, és amíg nem írnak ki pályázatot valamelyik frekvenciára, mit csinálnak?
 #20369  Szerző: nyikolaj

Én csak azt nem értem,ha számitott,és tudott a médiapiac az É.m.o-i Goldok megszünéséről,akkor miért csak az mr1 volt észnél.Ugyanis a nyiregyi off után a 102.6 a övék lesz.Ezt miért nem lehetett megtenni a 106.5el is.Ezer éve tudta mindenki,hogy mi lesz,addigra már nyugodtan összeállhatott volna egy kerrádio Miskolcon.Vagy nincs igazam? :ninja:
 #20328  Szerző: Zoey

giallarosa írta:OFF: ne haragudj Zoey a kérdésért, de Te vagy az, aki az eschungary honlapon is szokott kommentálni? Csak a miskolci kalózrádiós utalásból gondoltam.... ^^ Ha nem, akkor bocs! ;)
Jaja, én vagyok! Kicsi ez a világ :) Érdekes, én mindig összefutok két vagy több honlapon ugyanazokkal a fórumozókkal! Örülök, hogy van még egy ember, akit ugyanaz a két téma érdekel :) (és még ki tudja hány...) :D
 #20276  Szerző: giallarosa

OFF: ne haragudj Zoey a kérdésért, de Te vagy az, aki az eschungary honlapon is szokott kommentálni? Csak a miskolci kalózrádiós utalásból gondoltam.... ^^ Ha nem, akkor bocs! ;)
 #20258  Szerző: Zoey

Obladioblada írta:
Johnny írta:Én jövő hetet hallottam.
Ezt és ehhez hasonlókat már sokszor hallottunk... Ha már egy hete nem fog szólni, elhiszem. Idáig jutottunk. Pedig az apró dolgoknak is örülni kellene, tudom, de én már nem tudok.
Azért ugye most már biztosan állíthatjuk - hiába nem szóltak róla újságcikkek -, hogy a miskolci adó megszűnt? Egy hét eltelt azóta... ugye kedden hallgatott el? Vagy szerda volt? Már nem is emléxem, mindenesetre azóta valahogy nyugodtabb vagyok :)
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 222