RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#20384  Szerző: Galaxy

Butters írta: ...de a 88.1 régen ugye Pont FM volt, és lehet, hogy nagyon rossz szöveg/zene arány a vállalás...
nem lehet , hanem biztos, ezért is tettek be Linával éjszakai pofázós műsort, hogy így nem piszkítják szét a nappali adásmenetet, de az ortt fele le van igazolva hogy megvan az arány... amúgy arány ide arány oda, ezt kérem szépen, ne hozza fel senki mentségnek a bulvárral kapcsolatban... beszélünk mert beszélni kell, de miért baromságokat?
Ismeritek a mondást, bolond lyukból bolond szél fúj, de akkor biztos hogy pl Timo az alkalmas ember arra, hogy a nappali műsoridő jelentős hányadában kifejtse jótékony hatását, ami rendkívül káros a rise hallgatottságára és a hallgatók idegeire nézve is... hogy csak egyetlen egy embert ragadjak ki most a sorból...
 #20383  Szerző: Butters

mg írta:ezt én pedig nem értem... elég gyorsan elég jó brand lett a rise fm, bekerült a köztudatba, hülye dolog elbaszni
ha valahol, akkor pont itt állná meg a helyét egyébként a petőfirádióstílusú minimalista műsorvezetés, rövid zenefelkonfok, partyajánlók, plusz akkor legyen még a kívánságműsor, meg hétvégén a mixek alatt valami sms-es partyőrület a hallgatókkal, oszt kész, a bulvár felesleges

Gondolom a balcsis frekin még talán beleférne, de a 88.1 régen ugye Pont FM volt, és lehet, hogy nagyon rossz szöveg/zene arány a vállalás, szóval azért ezt nem eszik olyan forrón.
 #20382  Szerző: RXon

mg írta:ezt én pedig nem értem... elég gyorsan elég jó brand lett a rise fm, bekerült a köztudatba, hülye dolog elbaszni
ha valahol, akkor pont itt állná meg a helyét egyébként a petőfirádióstílusú minimalista műsorvezetés, rövid zenefelkonfok, partyajánlók, plusz akkor legyen még a kívánságműsor, meg hétvégén a mixek alatt valami sms-es partyőrület a hallgatókkal, oszt kész, a bulvár felesleges
mg-nél a pont.
 #20380  Szerző: mg

ezt én pedig nem értem... elég gyorsan elég jó brand lett a rise fm, bekerült a köztudatba, hülye dolog elbaszni
 #20378  Szerző: RXon

LewyDee írta:Vajon hány napja van még a Risenak?
Attòl függ,még mennyi kidobnivalò pénzük van.Ha marad ez a "minden mindegy" filozòfiàjuk,akkor a napjaik meg lesznek szàmlàlva.
 #20377  Szerző: RXon

Sakál írta:Nem akarok mégegyszer belemenni ebbe a vitába, de leírom újra: tematikus zenei rádióról van szó, tehát aki olyan zenét szeret, amilyet ők játszanak, az hallgatja, FŐLEG A ZENE MIATT. Tehát másodlagos mit beszélnek és beszélnek-e egyáltalán.
Tematikus zenei ràdiò?És mégis mi a tematikàja?Az,hogy rogyàsig ismétlik magukat?Meg màsodlagos,beszélnek-e egyàltalàn?Akkor mi különbözteti meg pl. a Parttòl??
 #20372  Szerző: Galaxy

Sakál írta:Nem akarok mégegyszer belemenni ebbe a vitába, de leírom újra: tematikus zenei rádióról van szó, tehát aki olyan zenét szeret, amilyet ők játszanak, az hallgatja, FŐLEG A ZENE MIATT. Tehát másodlagos mit beszélnek és beszélnek-e egyáltalán.
mindegy mit beszél mindegy mindegy... de amikor valami már túlmutat valamilyen okból azon a határon ahol már kifejezetten zavaró, akkor felmerül a kérdés hogy az elkapcsolási faktorról hallottál-e már, és szerinted ezek a dilettáns megszólalások, főleg ismételve, mekkora súllyal szállnak ringbe azért hogy amikor meghallom a mondat elején már hogy ez 10 nappal ezelőtt délután 2kor már lement, én azonnal nyúlok a roxygomb után... mert még csak nem is igazi best of. mert minek a bestofja? best of shit? ennek a rádiónak műsorvezetésileg nincs arculata, a műsoraik nem szólnak másról csak a bulvárról, szerintem ez meg nem arculat, hanem egy iszonyatosan gagyi, a műsorstruktúrában helykitöltőnek használt valami, hogy legalább egy kicsit fenntartsák a látszatot, hogy nem egy automatizált adásvezérlő ketyeg egy olyan stúdióban, amit már úgy befontak a pókok, hogy csak macsétával lehet eljutni a pultig...
halálosan komolyan mondom, számomra szórakoztatóbb lenne az egész rádió, ha az összes műsorvezető összes megszólalása a totális SEMMIRŐL szólna. tárgyalják ki hogy szar a mikiprocesszor és az aulában a kávéautomata elnyelte a 20 forintost, vagy az 5 szavas közlekedési hírt, miszerint a főváros teljes egészében járhatatlan, mondja el egy 4 soros körmondatban, hisz ha már rádiózik, képesnek kellene lennie arra, hogy akármiről akármennyit tudjon beszélni. de nehéz felfogni, hogy kurva kibaszott bulvárral kell ismétlésben megtömni egy rádiót... mutassad már meg nekem azt a célközönséget, aki kifejezetten ezt kérte, erre szavazott, ezt ikszelte, és transzparensekkel vonult fel a székház előtt, hogy bulvárt akarunk asszátok meg... nem tudsz mutatni, mert szerintem ilyen nincs.
A Kata az egyetlen akinek a műsora szórakoztató véleményem szerint.ő az egyetlen az egész rádióban, aki tud hangulatot csinálni, és messze a legmagasabb a hallgatottsága...
 #20367  Szerző: Sakál

Nem akarok mégegyszer belemenni ebbe a vitába, de leírom újra: tematikus zenei rádióról van szó, tehát aki olyan zenét szeret, amilyet ők játszanak, az hallgatja, FŐLEG A ZENE MIATT. Tehát másodlagos mit beszélnek és beszélnek-e egyáltalán.
 #20360  Szerző: sztyepan

LewyDee írta:Vajon hány napja van még a Risenak?
ezek szerint már nemcsak zárt szakmai körökben terjed a "pletyka"? :hehe:
 #20357  Szerző: LewyDee

Vajon hány napja van még a Risenak?
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 470