RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#203979  Szerző: 007

Innentől az egyik műsorukat nem csak az egyik nyomorult agyhalott szakmában egyáltalán nem jártas barom vezeti, hanem egyszerre a kettő dilettáns senki. Nevetséges, szánalmas...
 #203977  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.11.03. 20:41 A Facebook posztjuk szerint a külső technika lett cserélve, megújulnak. Elég lenne kevesebb Fidesz szopkodás is, az egy egész jó újítás lenne. Illetve pl nem kéne 24 órában mocskolni a város lakóit, ahol helyi rádiónak hívják magukat...
Már, megbocsáts, de ez a külső technika kicserélés eléggé tág fogalom. Ha Vásárhelyen laksz láthatod, hogy mi és hogyan lett cserélve a Kistópart utcán.
 #203976  Szerző: 007

A Facebook posztjuk szerint a külső technika lett cserélve, megújulnak. Elég lenne kevesebb fidesz szopkodás is, az egy egész jó újítás lenne. Illetve pl nem kéne 24 órában mocskolni a város lakóit, ahol helyi rádiónak hívják magukat...
 #203969  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.10.28. 16:25 Hódmezővásárhelyen adót és antennát cserélnek ennek a fosnak. Kar.
Hát, hogy adót és antennát cseréltek, azt kétlem, mert a hangzáson nem érezni. Egyedül az antennaárbócon látszik, hogy nem bízták a véletlenre, okulva a nyári viharból. Az extra pedig annyi, hogy a torony teteje este pirosan világít.
 #203951  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.10.18. 10:37 A Facebook oldalukon hozta fel valaki, hogy az egyik műsorban hallott akkora "bakit" amiről azt gondolta, hétfőn már nem fog ott dolgozni a delikvens, erre az Emese írta, hogy ez is a mi világunk és jobb ez (pl a nárcisztikus agyhalott köcsög baki Matyi) mint pl minősített műsorvezetőket alkalmazni távolról. Gondolom már a távoliak sem adják a nevüket hozzá, helyben meg a saját magát adásban szopkodó Matyika jutott... én nem tudom hallhatni, ha ő van... kínos nekem, amit művel, de ezek szerint nem vagyok egyedül. Vajon mi lehetett a vasárnapi bakija?
Ezzel nem vagy egyedül a második helyezett pedig szerintem Erdődi Csenge Diána. Igaz ő nem a bakizások miatt tartom hallgatatlannak, hanem mert egyszerűen nem rádióbarát ahogy beszél. Egyszerűen az ember már nem is magára a mondanivalóra figyel már, inkább arra, hogy egyszerűen maga a hangja sem rádióhallgató befogadóképes. Természetellenes hangsúlyozások jellemzik, vagy ott kezd egyoldalúan monotonon beszélni, amit már a magyar nyelv sem enged meg.
 #203946  Szerző: 007

A Facebook oldalukon hozta fel valaki, hogy az egyik műsorban hallott akkora "bakit" amiről azt gondolta, hétfőn már nem fog ott dolgozni a delikvens, erre az Emese írta, hogy ez is a mi világunk és jobb ez (pl a nárcisztikus agyhalott köcsög baki matyi) mint pl minősített műsorbezetőket alkamazni távolról. Gondolom már a távolak sem adják a nevüket hozzá, helyben meg a saját magát adásban szopkodó matyika jutott... én nem tudom hallhatni, ha ő van... kínos nekem amit művel, de ezek szerint nem vagyok egyedül. Vajon mi lehetett a vasárnapi bakija?
 #203945  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.10.16. 19:39 Szőllősi Emese nagyon védi az egyik műsorvezetőt egy vasárnapi baki miatt a Facebookon. Tudja valaki, vajon mi lehetett az a 'baki" és kihez köthető? Csak nem Baki...akarom mondani Bagi Matyi az a talentum? Őt konkrétan nem értem, mivel zsarolja a tulajdonosokat, hogy itt lehessen...
Melyik oldalon védi? A rádió közösségi oldalán? Mert én ott levagyok tiltva. :lol:
 #203944  Szerző: 007

Szőllősi Emese nagyon védi az egyik műsorvezetőt egy vasárnapi baki miatt a Facebookon. Tudja valaki, vajon mi lehetett az a 'baki" és kihez köthető? Csak nem Baki...akarom mondani Bagi Matyi az a talentum? Őt konkrétan nem értem, mivel zsarolja a tulajdonosokat hogy itt lehessen...
 #203891  Szerző: Promenád

Kovi02 írta: 2025.09.30. 16:41
Promenád írta: 2025.09.30. 15:28
007 írta: 2025.09.30. 09:10 Az NMHH szerint 12,5 Wattos lesz az adója a Rádió 1-nek, ha az lesz a 99.8-on. Kíváncsi vagyok rá, hogy hányan fogják automatikusan elhagyni a Rádió 7 nevű borzalmat?

Lesz helyi tartalom vagy relé lehet vajon?
Ráadásul horizontálisan fog sugározni és nem vertikálisan. Kicsit nagyobb a teljesítménye, mint a Dankónak. Tuti a szegedi adó helyi tartalma fog itt is visszaköszönni, legfeljebb vásárhelyi hírekkel kiegészítik. Téma off.
A Dankó elvileg 100 wattal megy, ez ennek a nyolcada.
Rosszul emlékeztem rá, vagy a frekvencia pont hu weboldala megtévesztett. :gülü: A nyolcadával is simán be lehet szórni a várost, ha egy kisközösségi 3 wattal még éppen-éppen. Hogy miért emlékeztem én 10-re? Nem tudom. A Melódia Rádió sem jött többel amikor levitték a teljesítményét. Igaz ők az víztoronyból szórtak.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31