RADIOSITE Fórum

• Rise FM Online

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #204018  Szerző: zoLee

Persze hogy az oxigenmusic.hu-ról mentek hisz sok hónappal ezelőtt átvette az oxygen a rise fm-et, mind a 4 csatornát ami volt.
De pár napja csak csendet sugároznak.
Pontosan nem tudom mióta, múlthéten hallgattam a risem fm classic channelt utoljára.
 #204014  Szerző: adamka

zoLee írta: 2025.11.19. 17:23 Nem szólnak a Rise FM csatornák!

Tegnap tűnt fel de ki tudja hány napja van ez így már...
Nem dob le róla (m3u link), viszont néma csendet sugároz.

Ennyi volt, újra megszűnt?

Btw megjelent az OxygenMusic weboldalán egy olyan új csatorna hogy "Oxygen Rise Dance" :gülü:

A korábbi csatornák (classic, hit house, deep, r'n'b) ezek szerint mentek a levesbe?

Tudtok valamit erről?
A Rise FM-es streamek eddig is az oxygenmusic.hu-ról mentek? A myonlineradio is oxygemusicos streamekre csatlakozik. Egyébként 'RISE FM - ROCK' néven megy most is egy stream: https://oxygenmusic.hu:8443/RISE_ROCK_320 - érdekes...
 #204013  Szerző: zoLee

Nem szólnak a Rise FM csatornák!

Tegnap tűnt fel de ki tudja hány napja van ez így már...
Nem dob le róla (m3u link), viszont néma csendet sugároz.

Ennyi volt, újra megszűnt?

Btw megjelent az OxygenMusic weboldalán egy olyan új csatorna hogy "Oxygen Rise Dance" :gülü:

A korábbi csatornák (classic, hit house, deep, r'n'b) ezek szerint mentek a levesbe?

Tudtok valamit erről?
 #203370  Szerző: asr27

Kérhettek volna ideiglenes engedélyt a balatoni 98.9-es frekvenciára, a nyári szezonra…
 #203368  Szerző: Milán

A stream címből ítélve, átvehette az Oxygen Music (www.oxygenmusic.hu) csapata. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
 #203364  Szerző: bazsa20

Sziasztok
Én is nagyon örülök hogy újra szól a Rise FM. Viszont a classic csatornán original verziókat játszanak a zenékből ami valljuk be hogy hosszú 6-8 perc egy zene. Legalább szerkesztenék meg a zenéket.
 #203363  Szerző: Enox

Több mint egy év csend után "ÚJRAÉLED A LEGENDÁS RISE FM RÁDIÓ"
Én kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, de örülök, hogy ismét lehet hallgatni :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10