RADIOSITE Fórum

• Rock FM

#204189  Szerző: kondalyuk

dosztojevszkij írta: Tegnap, 15:36 Meredeken emelkedik a budapesti hallgatottság, már a 4.-ek (miközben a Retrora láthatóan nincs érdemben negatív hatással). Lassan beérhetik a Sláger FM-et is.

Ennélfogva szakmai és üzleti tervezési hiba, hogy nem váltja fel a Best FM-et annak vidéki frekvenciáin.

https://nmhh.hu/cikk/257935/Budapesti_e ... 026_januar
Kívánatos lenne, mert kis változatosságot hozna a vidéki rádiók kínálatába. Én azt hittem, hogy pár éve, amikor felvették a Rock FM nevet, hogy hálózatos adás előkészületei zajlanak, mégse történt semmi.
 #204188  Szerző: kl439

Ha a https://onlinestream.live/fmradio oldalon nézem a statisztikákat, ott többnyire veri a Sláger FM-et. Nem állítom, hogy reprezentatív, de érdekes.
 #204186  Szerző: dosztojevszkij

Meredeken emelkedik a budapesti hallgatottság, már a 4.-ek (miközben a Retrora láthatóan nincs érdemben negatív hatással). Lassan beérhetik a Sláger FM-et is.

Ennélfogva szakmai és üzleti tervezési hiba, hogy nem váltja fel a Best FM-et annak vidéki frekvenciáin.

https://nmhh.hu/cikk/257935/Budapesti_e ... 026_januar
 #203090  Szerző: Milán88

kl439 írta: 2023.11.25. 10:19 Nagyjából egy hete minden nap pontban 10 órakor leáll a netes stream, majd pár perc után helyreáll, de előadó és dalcím kijelzés nélkül. Ez utóbbi valamikor a nap folyamán visszatér, de ebben még nem fedeztem fel tendenciát.
Mi a véleményed erről a rádiórol? :) :D
 #202948  Szerző: altermanus

mihalylovics írta: 2024.12.01. 01:27 hétközben márpedig bullshit megy egészen éjfélig... vagy mégsem a pesti stream-et sikerült hallgatnod :)
Igen, most a pestit akartam hallgatni, de ment rajta a hülyeség :troll:
És összevetettem, Békéscsabai streamet hallgattam, nem a Pestit :D
De a zenék tényleg jók, ilyen régi MR2 és Sláger Rádió közt húzódó vonalat erősítenek. :)
 #202945  Szerző: mihalylovics

altermanus írta: 2024.11.30. 17:45
mihalylovics írta: 2024.11.30. 02:22
altermanus írta: 2024.11.29. 02:14 Ennek a rádió zenei szerkesztőjének üzenem, hogy jobb rock zenék mennek a HírFM-en, mint itt. Javaslom a névváltást. :troll:
Amúgy múltkor jártunk Pest környékén ismerőssel, belehallgattunk. Szeretem a Green dayt, az ACDC-t, de nem úgy, hogy óránként egy számot bevágnak belőlük. Szóval tessék frissíteni a zenei kínálatot.
És tessék punk zenekarokat megkérni, hogy gyártsanak nektek rádióba való átköltött zenéket. Ha a Belga, Kaukázus és a Depresszió zenekar képes volt rá, akkor más is képes lehet rá.
Kérdés, melyik Hír FM-en. Itt Pest megyében sajnos azzal is kivételeznek: amikor vidéken már rég zene megy, itt valahogy, csak a 95.3-on (!) tovább folyik a kibas_ott propagandaműsoruk (miért csak itt?!)...
Pesti streamet hallgatom, 6 után nincs propagnda, kivéve a órás híreket, de kibírom...
Update: valami nagyon el van csúszva nálunk, mert az streamen zene megy
vagy kifogtam délutánosban egy napot, amibe elfelejtették betenni a műsorokat a playlistbe...
hétközben márpedig bullshit megy egészen éjfélig... vagy mégsem a pesti stream-et sikerült hallgatnod :)
 #202944  Szerző: altermanus

mihalylovics írta: 2024.11.30. 02:22
altermanus írta: 2024.11.29. 02:14 Ennek a rádió zenei szerkesztőjének üzenem, hogy jobb rock zenék mennek a HírFM-en, mint itt. Javaslom a névváltást. :troll:
Amúgy múltkor jártunk Pest környékén ismerőssel, belehallgattunk. Szeretem a Green dayt, az ACDC-t, de nem úgy, hogy óránként egy számot bevágnak belőlük. Szóval tessék frissíteni a zenei kínálatot.
És tessék punk zenekarokat megkérni, hogy gyártsanak nektek rádióba való átköltött zenéket. Ha a Belga, Kaukázus és a Depresszió zenekar képes volt rá, akkor más is képes lehet rá.
Kérdés, melyik Hír FM-en. Itt Pest megyében sajnos azzal is kivételeznek: amikor vidéken már rég zene megy, itt valahogy, csak a 95.3-on (!) tovább folyik a kibas_ott propagandaműsoruk (miért csak itt?!)...
Pesti streamet hallgatom, 6 után nincs propagnda, kivéve a órás híreket, de kibírom...
Update: valami nagyon el van csúszva nálunk, mert az streamen zene megy
vagy kifogtam délutánosban egy napot, amibe elfelejtették betenni a műsorokat a playlistbe...
 #202943  Szerző: mihalylovics

#202940  Szerző: altermanus

Ennek a rádió zenei szerkesztőjének üzenem, hogy jobb rock zenék mennek a HírFM-en, mint itt. Javaslom a névváltást. :troll:
 #201225  Szerző: kl439

Ha jól látom-hallom javult a stream minősége, már 320 kbps.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22