RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió, Youventus Rádió, BDPST Rock, Roxy Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #204228  Szerző: MisterZ

Én itt szeretném megjegyezni, hogy valóban 1995 decemberében indult a Roxy, mert az Arcanum oldalán fellelhető korabeli újságokban is szerepelt már, és Péter Petra aki a Danubiusnál volt ő tőle is elhangzott egy Podcastben, mert ő is ott kezdte a pályafutását Hepi Endrével együtt, itt a link és rögtön 1:39-nél mondja az elején: https://atalon.hu/szivemcsucske-s01-e15

Kép
zoLee írta: 2023.05.04. 11:40 Lehet, hogy neked jegyzetbe le van mentve, és erre élvezkedsz, hogy betéve tudod az ország összes rádiójának történetét, de közlöm okoska, hogy az internet semmit nem ír arról, amit te itt tudnivaló tényként közölsz.
Ezer forrás?
Legyen inkább 1001!!!!

Linkelj be nekem legalább 1 db forrást, weboldalt.
Vagy akár többet is, ha ezer féle is van, várom sok szeretettel :)

Megsúgom, hogy akár te, akár én, akár jóskapista, akár szomszéd katinéni, vagy akár az oldal Adminja beírja a gugliba azt, hogy Roxy Rádió, semmit sem fog találni a te állításodból. ;)
1998-2011ig szólt.
És ennyi.

A wikipédia rá a leghitelesebb forrás.
Olvasd el kérlek, aztán kérj bocsánatot ;)

De ha találsz nekem az 1. 2. vagy esetleg a 3. oldalon a gugliban bármit is ha ezt írod be: 1996 roxy rádió, 1996 melody fm, roxy rádió melody fm, 96.4 melody fm, akkor küldd be ide.
És én fogok elnézést kérni.
Tanuld meg, hogy forrás nélkül NEM vagdalkozunk ;)

Lehet, hogy az internet bugyraiban, mittomén' a 116. oldalon fellelhető a forrás, de tudod van nekem saját életem, amivel foglalkozzak, nem fogok neked itt bizonygatni semmit se.
:yes:
 #200814  Szerző: Beci45

Sziasztok! Picit off, de esetleg valakinek nincs 2010-11 bol CLASS FM felvetele? Vagy akar csak Jakshow? Vagy valami playlist?

Nagyon regota keresek egy zenet, amit meg 2010-11 korul hallottam. Ha jol emlekszem, inkabb a Jakshow-ban ment tobbet, azert is keresgelek arra.
 #200487  Szerző: david72

bucu írta: 2023.09.21. 17:50
A Grundig valaha prémium nyugatnémet szórakoztató elektronikai márka volt, most a törököké, és világító hógömböt árulnak a Penny Marketben ezen a néven. Ez is pont ilyen.
Imádom, így van, ahogy írod.
 #200486  Szerző: bucu

Promenád írta: 2023.08.07. 21:55
kondalyuk írta: 2023.07.26. 17:12
Promenád írta: 2023.07.26. 00:40 Az egész egy nulla. Attól, hogy egy bejáratot rádiók neveket használunk, a tartalom semmi. De, itt is meglátszik, hogy boldog és boldogtalan tudd internetes rádiót csinálni, ha szeretne.
+1

Ezért írtam, hogy kár, hogy itt a brand és nem országos frekvencián. Akkor lenne benne tartalom.
Ennek szerintem még ahhoz sincsen köze, egyedül csak a névhasználatnak van köze az egészhez. Felesleges tevékenység.
A Grundig valaha prémium nyugatnémet szórakoztató elektronikai márka volt, most a törököké, és világító hógömböt árulnak a Penny Marketben ezen a néven. Ez is pont ilyen.
 #200170  Szerző: Promenád

kondalyuk írta: 2023.07.26. 17:12
Promenád írta: 2023.07.26. 00:40 Az egész egy nulla. Attól, hogy egy bejáratot rádiók neveket használunk, a tartalom semmi. De, itt is meglátszik, hogy boldog és boldogtalan tudd internetes rádiót csinálni, ha szeretne.
+1

Ezért írtam, hogy kár, hogy itt a brand és nem országos frekvencián. Akkor lenne benne tartalom.
Ennek szerintem még ahhoz sincsen köze, egyedül csak a névhasználatnak van köze az egészhez. Felesleges tevékenység.
 #200082  Szerző: kondalyuk

+1

#200055  Szerző: Promenád

Az egész egy nulla. Attól, hogy egy bejáratot rádiók neveket használunk, a tartalom semmi. De, itt is meglátszik, hogy boldog és boldogtalan tudd internetes rádiót csinálni, ha szeretne.
 #199825  Szerző: Redfox81

Szerintem pedig nagyon jó helye van ezeknek a márkáknak így online. A műsorvezetést én is hiányolom (legalább a Danubiusról), de őszintén, mi lenne ha újraindulna egy R1-hez, vagy akár Best FM-hez hasonló összemókolt frekicsomagon? Vagy ahogy felmerült a Petőfi topicban, azt neveznék át? Visszatérne a régi Danubius? Hogyan? Ha a legjobbat feltételezzük és valahogyan tényleg egy külföldi, profi szakmai csapat venné kézbe és engednék is nekik normálisan felépíteni, akkor is a nulláról kellene. A 40 alattiaknak már nem sokat mond a Danubius név, tehát őket a nosztalgiára alapozva nem lehetne megfogni vele. Ha az egykori Danubius hallgatói lennének a célcsoport, akkor kivégeznék a Retrót, amin jöhetne egy rebranding, ahol egyedüli irány a fiatalabbak lennének, amivel pedig kivégeznék, de minimum kannibalizálnák a R1-et és a Best FM-et.
Ha a Retrót neveznék át az egyszerűbb lenne, mert a régi Danubiusos csapat egy része ott van, de ez is miért lenne jó? Onnantól független hírek szólnának és úgy általánosságban is profibb lenne a rádió? Kétlem. Ezzel maximum pár hétre tudnák emelni a hallgatottságot, míg hat az újdonság (vagy inkább a nosztalgia) varázsa, aztán menne minden ugyanúgy tovább.
Egy törpe, akár fővárosi frekvencián pedig még ennyit sem tudna.
Így legalább online léteznek és alternatívát kínálnak azoknak, akik kiábrándultak az FM rádiókból.
 #199820  Szerző: kondalyuk

tomee írta: 2023.07.09. 10:43 Hát igen, ez az egyik legnagyobb probléma ezekkel a rádiókkal, hogy össze vannak gyűjtve, és tök jó lenne a kezdeményezés, mégis olyan érzése van az embernek, mintha nem is lennének és teljesen kiaknázatlanok.

Nyilván a lehetőségeikhez képest is ennyi fér bele, de valahogy én is azt gondolom még mindig, hogy egy saját frekvencián, rendesen összerakott rádiókként, jobb helyük lenne.
+1

Lehet én vagyok maradi és ódivatú, de ezeknek a brandeknek nagy elérhetőségű frekvenciákon lenne a helyük. A Sláger is visszatért valamilyen formában. Hívhatunk bárhogy egy online mp3-lejátszót, nem fog hallgatót vonzani.

A Danubius logó mismásolása pedig a régi brand meggyalázása.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24