Én itt szeretném megjegyezni, hogy valóban 1995 decemberében indult a Roxy, mert az Arcanum oldalán fellelhető korabeli újságokban is szerepelt már, és Péter Petra aki a Danubiusnál volt ő tőle is elhangzott egy Podcastben, mert ő is ott kezdte a pályafutását Hepi Endrével együtt, itt a link és rögtön 1:39-nél mondja az elején: https://atalon.hu/szivemcsucske-s01-e15

zoLee írta: ↑2023.05.04. 11:40 Lehet, hogy neked jegyzetbe le van mentve, és erre élvezkedsz, hogy betéve tudod az ország összes rádiójának történetét, de közlöm okoska, hogy az internet semmit nem ír arról, amit te itt tudnivaló tényként közölsz.
Ezer forrás?
Legyen inkább 1001!!!!
Linkelj be nekem legalább 1 db forrást, weboldalt.
Vagy akár többet is, ha ezer féle is van, várom sok szeretettel![]()
Megsúgom, hogy akár te, akár én, akár jóskapista, akár szomszéd katinéni, vagy akár az oldal Adminja beírja a gugliba azt, hogy Roxy Rádió, semmit sem fog találni a te állításodból.![]()
1998-2011ig szólt.
És ennyi.
A wikipédia rá a leghitelesebb forrás.
Olvasd el kérlek, aztán kérj bocsánatot![]()
De ha találsz nekem az 1. 2. vagy esetleg a 3. oldalon a gugliban bármit is ha ezt írod be: 1996 roxy rádió, 1996 melody fm, roxy rádió melody fm, 96.4 melody fm, akkor küldd be ide.
És én fogok elnézést kérni.
Tanuld meg, hogy forrás nélkül NEM vagdalkozunk![]()
Lehet, hogy az internet bugyraiban, mittomén' a 116. oldalon fellelhető a forrás, de tudod van nekem saját életem, amivel foglalkozzak, nem fogok neked itt bizonygatni semmit se.
![]()