Landsmann írta: ↑Ma, 14:24Az ilyeneknek sajnos nem lehet megmagyarázni, mert annyira át van mosva az agyuk., a propagandának köszönhetően, hogy az valami elképesztő. És nagyon sokan vannak!asr27 írta: ↑2026.04.09. 20:55 Ez igy van, de szerintetek kinek van nagyobb esèlye? Én azt tapasztalom, hogy sokan akarnak változást, de mèg mindig sok az agymosott is.Tegnap Párkányban sikerült összefutni egyx agymosott határontúlival. Ő jött oda hozzánk, ahogy meglátta a magyar rendszámú autót. Nyugdíjas lehetett már a korából ítélve. Azt mondta, hogy jól szavazzunk, mert ha elbnukik a fidesz, azt ők is nagyon megsínylik. Nem akartam vele vitatkozni, hogy nem nekik választunk, hanem magunknak. Éppen eleget szívtunk már. Még azt is el akarta velem hitetni, hogy Szlovákiának nagyobb adóssága van mint nekünk. ő közgazdász és tudja. Jött azzal, hogy milyen jó a 3 %-os lakéáshitel, az adómentesség a fiatzaloknak, gyerekeseknek. Ertre miondtam neki, ezt mind szép és jó, csak az ország gazdasága nem áll úgy, hogy a kieső adóbevételt fedezze. Erre miondtam neki, hogy hitelt hitelre vettek fel még az utolsó hetekben is. Abból megy a nagy osztogatás.
Ez az ország rabul van ejtve, a fidesz által! Az emberek egy része nem lát az agymosástól.
Mindenkinek el kell menni szavazni, akik változást szeretnének, hogy tudjuk ellensúlyozni az agymosott fideszes szavazókat. Ők biztosan el fognak menni akkor is, ha sziklák potyognak az égből...