Ez önkéntes alapon működik?
A Skysmotor a következő termékeket értékesíti online: CNC vezérlő, mag nélküli motor, orsómotor, léptetőmotor, és szükség esetén online is megvásárolható.
zakopanendre írta: ↑2019.11.08. 13:16 Ez elég magas összeg, ennyit mekkroa hallgatottság esetén tud visszatermelni?Ha helyi online rádióként csinálod szerintem 1-2 ezer hallgató már reklámértékkel bírhat. Viszont ha csak úgy a nagyvilágba sugárzol nem tudsz bevételt termelni. Egy Németországban élő hallgatót nem fogja érdekelni a Kecskeméti kisbolt reklámja, nem tud vele mit kezdeni. Egy másik topikban már leírtam. Nem mindegy, hogy egy adott városban hallgatnak 1-2 ezren vagy az egész világon szétszórva.
newmjoel írta: ↑2019.11.08. 08:37 Az NMHH nem támogatja az online rádiókat semmilyen formában, így szerintem nem is követelhet. Milyen költsége van havi szinten az online rádiónak jogdíj esetében ?Artisjus+MAHASZ hónapra lebontva kb 29 ezer.
LuciFerko írta: ↑2019.11.07. 20:15Az NMHH nem támogatja az online rádiókat semmilyen formában, így szerintem nem is követelhet. Milyen költsége van havi szinten az online rádiónak jogdíj esetében ?zakopanendre írta: ↑2019.11.06. 23:43Amég az NMHH témára nincs szankció, addig önkéntes. Nem úgy mint a jodgíj, pár éve több száz rádió ellen indult rendőrségi eljárás szerzői jogok megsértése miatt.newmjoel írta:Egy kérdés felmerült bennem remélem kapok választ. Egy online rádiót miért kell regisztrálni az NMHH-nál? Rengeteg online rádió van Magyarországon és a többségük nincsen a nyilvántartásba. Ez önkéntes alapon működik?Lineáris műsorszolgáltatás történik digitális csatornán, be kéne jelenteni igen, mint ahogyan jogdíjat is fizetni illene. Más kérdés a gyakorlat.
zakopanendre írta: ↑2019.11.06. 23:43Amég az NMHH témára nincs szankció, addig önkéntes. Nem úgy mint a jodgíj, pár éve több száz rádió ellen indult rendőrségi eljárás szerzői jogok megsértése miatt.newmjoel írta:Egy kérdés felmerült bennem remélem kapok választ. Egy online rádiót miért kell regisztrálni az NMHH-nál? Rengeteg online rádió van Magyarországon és a többségük nincsen a nyilvántartásba. Ez önkéntes alapon működik?Lineáris műsorszolgáltatás történik digitális csatornán, be kéne jelenteni igen, mint ahogyan jogdíjat is fizetni illene. Más kérdés a gyakorlat.
zakopanendre írta: ↑2019.11.06. 23:43Lineáris műsorszolgáltatás történik digitális csatornán, be kéne jelenteni igen, mint ahogyan jogdíjat is fizetni illene. Más kérdés a gyakorlat.Ha külföldi "okos" szerveren van a netrádió, akkor a hazai hatóság nem tud eljárni vele szemben. Így semmilyen díjat nem fizetnek, de nem hajtható be rajtuk és le sem tudják kapcsoltatni őket. Ugyanakkor bárki bárhol hallgathatja (szerencsére).
newmjoel írta:Egy kérdés felmerült bennem remélem kapok választ. Egy online rádiót miért kell regisztrálni az NMHH-nál? Rengeteg online rádió van Magyarországon és a többségük nincsen a nyilvántartásba. Ez önkéntes alapon működik?Lineáris műsorszolgáltatás történik digitális csatornán, be kéne jelenteni igen, mint ahogyan jogdíjat is fizetni illene. Más kérdés a gyakorlat.