Ennyi idő után van még ennek a rádiónak értelme? Az emberek előnybe részesítik, ha van kép is nemcsak hang. 
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''
mihalylovics írta: ↑2025.06.10. 23:27 Most, hogy kb. 1 éve működik, a kételyeim tovább fokozódnak: melyikre van országosan nagyobb igény: élő sportközvetítésre (NSR), vagy "hej, de rutyutyú"-ra (Dankó)? Tudom, hogy a közmédia célcsoportja jelenleg a 75+, főleg vidéki, alacsony iskolázottságú réteg, de akkor is jó lenne olyan tartalmat nem csak BP-környékén, hanem országosan (!) adni, ami legalább látszólag érdekli a lakosságot...köszönöm, hogy így lebecsülsz egy most már 36 éves srácot aki szokta hallgatni a dankót. na nem a hejretyutyutyut
p0tyi írta: ↑2024.08.17. 02:34 Sztornó!Pénteken voltam mindkettő telephelyen,
Utánajártam jobban, MÉG nem a Szávából megy, hanem a SOTE-ről. Viszont már az AH üzemelteti. Valószínűleg idő, amíg átterveztetik.
A Dikh a Szávából megy, és AH.
A Spirit szintén a Szávából megy, de nem AH.
Kicsit kacifántos ez.
mihalylovics írta: ↑2024.06.19. 16:58Teljesen biztos,hogy onnan megy.Kovi02 írta: ↑2024.06.19. 12:04Amennyit változott a vételkörzet és amilyen irányba, szinte kizárt, hogy onnan menjen.mihalylovics írta: ↑2024.06.14. 22:28Maradt SOTE,a telephely nem változott,legfeljebb az antennák iránya.
Akkor ez tényleg a naphegyi MTI tetejéről mehet... (103.9; 96.4 milyen arrafelé?Amúgy az AM-et adnám:)