RADIOSITE Fórum

• Best FM

#204428  Szerző: Kovi02

mnetdx írta: Ma, 04:46
Snake005 írta: Ma, 01:27 Továbbra sem tudom elképzelni, hogy zeneileg mi akar lenni ez a rádió. Azzal házal szinte minden arculati elemben, hogy a kilencvenes és kétezres évek dalait játssza (ebben 2019-ben, amikor indult, még volt ráció, a Retro még oldies volt), ennek a valósághoz már semmi köze, tele van pár hónapos magyar zenékkel és korábbi slágerek viszonylag új feldolgozásaival kevésbé ismert előadóktól. Amit el kell ismerni, hogy a B-oldalas zene összességében kevesebb, mint pár éve.

Csak mellékesen, a debreceni Best FM 14 éves, toldozott-foldozott hangzóarculata is ezerszer jobb és dinamikusabb, mint a központi.
Az egészet el kellene engedniük. Simán mehetne a hálózatos Best helyére a Rock vagy a Base, format szempontjából bármelyiknek több értelme lenne, mint egy szellemrádiót működtetni.
Szerintem a lényege kb. annyi,hogy a Retró/R1 páros konkurenciája elől foglalja a frekiket, aminek tökéletesen megfelel.
 #204427  Szerző: mnetdx

Snake005 írta: Ma, 01:27 Továbbra sem tudom elképzelni, hogy zeneileg mi akar lenni ez a rádió. Azzal házal szinte minden arculati elemben, hogy a kilencvenes és kétezres évek dalait játssza (ebben 2019-ben, amikor indult, még volt ráció, a Retro még oldies volt), ennek a valósághoz már semmi köze, tele van pár hónapos magyar zenékkel és korábbi slágerek viszonylag új feldolgozásaival kevésbé ismert előadóktól. Amit el kell ismerni, hogy a B-oldalas zene összességében kevesebb, mint pár éve.

Csak mellékesen, a debreceni Best FM 14 éves, toldozott-foldozott hangzóarculata is ezerszer jobb és dinamikusabb, mint a központi.
Az egészet el kellene engedniük. Simán mehetne a hálózatos Best helyére a Rock vagy a Base, format szempontjából bármelyiknek több értelme lenne, mint egy szellemrádiót működtetni.
 #204426  Szerző: Snake005

Továbbra sem tudom elképzelni, hogy zeneileg mi akar lenni ez a rádió. Azzal házal szinte minden arculati elemben, hogy a kilencvenes és kétezres évek dalait játssza (ebben 2019-ben, amikor indult, még volt ráció, a Retro még oldies volt), ennek a valósághoz már semmi köze, tele van pár hónapos magyar zenékkel és korábbi slágerek viszonylag új feldolgozásaival kevésbé ismert előadóktól. Amit el kell ismerni, hogy a B-oldalas zene összességében kevesebb, mint pár éve.

#203641  Szerző: Landsmann

007 írta: 2025.09.23. 08:21 A Rádió 1 fogható Hódmezővásárhelyen, FM 87.9 Szegedről. Tulajdonképpen nagy pofánbaszás lesz a helyi szeméttelepnek amit r7-nek hívnak. Így sem hallgatják már, pláne ha lesz alternatíva.
Ha eddig is fogható volt, akkor sok vizet nem fog zavarni. Érdekes módon Debrecen is körbe van bástyázva R1-el, (Debrecen, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Derecske, Hajdúnánás, és hamarosan Püspökladány) mégis a debreceni Best FM-et hallgatják többen, pedig az csak egy helyről szól. Nagyon erőltetik az R1-et, de nem látom, hogy mivel nyújt többet mint más rádió. Szerintem inkább a frekvenciák megszerzésére megy ki a játék, hogy minél többet birtokoljanak. Annyival is kevesebb juthat a konkurenciához. Egy meglévő rádió terjeszkedése meg könnyebben megoldható mint egy új indítása.
 #203637  Szerző: 007

A Rádió 1 fogható Hódmezővásárhelyen, FM 87.9 Szegedről. Tulajdonképpen nagy pofánbaszás lesz a helyi szeméttelepnek amit r7-nek hívnak. Így sem hallgatják már, pláne ha lesz alternatíva.
 #203628  Szerző: Landsmann

adamka írta: 2025.09.20. 08:32
Landsmann írta: 2025.09.20. 08:23
007 írta: 2025.09.20. 07:27 Létezik, hogy Best FM lesz a Hódmezővásárhelyi 99.8-on? :question:
Kizártnak tartom. A Rádió 1-et nyomják orrba-szájba.
A Radio Plus Kft. pályázott, ezért valószínű R1. Ha Best FM-et akarnának, akkor gondolom a Best Radio Kft-vel pályáztak volna.
Így van. Én nem néztem ki a pályázó. ahogy állnak a rádiós csillagok, már látatlanban is tudható mi lesz. :(
 #203627  Szerző: adamka

Landsmann írta: 2025.09.20. 08:23
007 írta: 2025.09.20. 07:27 Létezik, hogy Best FM lesz a Hódmezővásárhelyi 99.8-on? :question:
A Radio Plus Kft. pályázott, ezért valószínű R1. Ha Best FM-et akarnának, akkor gondolom a Best Radio Kft-vel pályáztak volna.
 #203626  Szerző: Landsmann

#203623  Szerző: 007

Létezik, hogy Best FM lesz a Hódmezővásárhelyi 99.8-on? :question:
 #203551  Szerző: shadoe

Ezt most szigorúan a szolnoki frekvencia alapján írom, de ma hallgattam és:
5-ször tekertem vissza, ebből 4x valami iszonyat szar 90-es évekbeli magyar szám ment, egyszer pedig egyetlen külföldiként a Dance Monkey.
Szóval ez lett akkora hulladék, hogy a Petőfi és a Rádió1 is sírva vinné el a gyerekeit a közeléből is, én pedig még a 11. helyet is sokallom hallgatottságban...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 78