shadoe írta: ↑Tegnap, 21:24
Ezt kb. azt üzeni, hogy "innentől azt kaptok vagy azt nem kaptok, amit mi gondolunk és megengedünk".
Szerintem a történetet nem tiszás, nem is fideszes, vagy pártoskodás szemszögéből kellene nézni, hanem a normalitáséből. Már ha ebből még maradt valami ebben az országban.
Eddig is az volt, hogy azt kaptuk, amit megengedtek. Ha ez a legrosszabb forgatokonyv valosul meg, akkor gyakorlatilag semmi nem fog valtozni. De ha optimistabb akarok lenni, akkor mondhatom azt is, hogy pont erre van szukseg, hogy kitegyek a kadereket es ismet fuggetlenul tudjon mukodni.
Majd meglatjuk.
Arra emlekszem, hogy kb 2012 -ig tobb olyan kozeleti musor volt a Kossuthon, amit szivesen hallgattam, de ez utan nagyon gyorsan abbahagytam a szinvonal meredek zuhanasa miatt.
Snake005 írta: ↑Tegnap, 23:19
Az NMHH új vezetése helyében visszavenném a közmédiától az egyik hálózatot és megpályáztatnám kereskedelminek.
En kifejezetten orulnek annak is, ha tobb AM frekvencia is palyazhato lenne akar nagyon olcson helyi/kiskozossegi radioknak.
Simán összevonható lenne a Dankóval akármilyen néven, a tradicionális és kulturális műsorelemek megtartása mellett, kicsit több magazinműsorral és napi 3-4 hosszabb hírműsorral. A két rádió hasonló hangvétele és célcsoportja miatt a műsor jól összefésülhető, és a zenei fókusz miatt jóval kevesebb pénzbe kerülne.
Itt javasolta valaki (nem emlekszem ki), hogy a Danko es a Bartok osszevonasa jo otlet lenne (Barko Radio!), es mivel zenei, AM-rol mehetne teljes egeszeben FM-re.
merem remélni, hogy legalább a Petőfi visszatér a 2021 előtti mainstream AC-CHR hibrid formathoz mielőbb.
Ezzel egyetertek.