RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#204599  Szerző: dosztojevszkij

Nem akarok sem vészmadárkodni, sem feleslegesen okoskodni, ezért a legnagyobb tisztelettel és konstruktív véleményként írom, de ha egy ekkora formátumváltást, mint ami történt, nem követ rebranding (de minimum egy nagyobb frissítés) és intenzív kommunikáció, akkor a rádió a korábban indult lejtmeneten még magasabb fokozatba kapcsolhat.

A Current-Based AC egyébként szerintem is jó irány üzletileg és jó esetben hallgatottság szinten is. Csomagolás nélkül viszont nem fog működni.

Az egyel korábbi, "Mindenki rádiója" plakátokat biztos láttátok, ez nagyon rossz kommunikáció - mindenki rádiója = senkinek sem a rádiója. A celebek is csak korlátozott mértékben jelentenek húzóerőt, főleg ha eldugott, esti, formátumidegen talk sávokban és kiegészítő podcast tartalmakban vannak. A plakátokra rakhattak volna zenészeket, vagy hétköznapi műsorvezetőket is. Alapvetés, hogy nem rádióműsort, hanem rádiót választ a hallgató.

Ja, és ami nem megy, mert nincs hozzá meg a kellő skillset, és gyakorlat, azt nem kell erőltetni. És itt most a power intrókra gondoltam elsősorban. Ugyanez érvényes a házon belül vokális parkra is.

Hajrá Sláger, mindazonáltal.
 #204168  Szerző: altermanus

Milán88 írta: 2026.02.01. 23:19
Hogy hogy nem látod? :stare:
nem mindenki szereti a discordot
 #203913  Szerző: Milán88

mihalylovics írta: 2025.10.07. 19:45
Milán88 írta: 2025.10.07. 03:28
mihalylovics írta: 2025.10.07. 03:08 fehérzaj van a 95.8-on...
Többi frekvenciát is megnézted? :)
https://discord.gg/cQsAYNa4n
bocsi, én ezt a discordot nem látom. a 103.1 meg érthető okokból nem jön a dunakanyarban (azaz nálam).
Hogy hogy nem látod? :stare:
 #203487  Szerző: kondalyuk

Valaki szóljon a műsorvezető úrnak, hogy a speak-ek nem a megfelelő dalok között vannak...:)
 #202799  Szerző: FLaci81

FLaci81 írta: 2024.10.10. 12:00 Nem szól a Veszprémi freki legalább 2 napja már. Csak sistergés van, mintha le lenne kapcsolva.
Ennek a miértjéről esetleg tud e valaki valamit?
Ma már szól ismét a 103.1.
Gondolom nem fog kiderülni, miért volt ez a majdnem 1 hetes szünet.
 #202791  Szerző: FLaci81

Nem szól a Veszprémi freki legalább 2 napja már. Csak sistergés van, mintha le lenne kapcsolva.
Ennek a miértjéről esetleg tud e valaki valamit?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 102