RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#22110  Szerző: LuciFerko

Debrecenben inkább az ukrán szól a 101.9-en.
 #22109  Szerző: operator

nyikolaj írta:A 101.8 amugy foghato valamennyire Debrecenben?
200 Wattal, nem hiszem. Mondjuk van rá esély mert a tokaji hegyen van az adó, ha arra járok megnézem ;)
 #21408  Szerző: nyikolaj

A 101.8 amugy foghato valamennyire Debrecenben?
 #21178  Szerző: nyikolaj

Passz.Lehet.Csak nehogy hasonló sorsra jusson mint Szücsi műsora. :hehe:
 #21177  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Nem is tudtam,hogy szombat este 19:00tól 22:00ig Safety car c. műsor szól.(de csak a 93.6-on)A 2 műs.vez Simon Gábor.és Csordás Csaba.Tipikus szombat esti vicces műsor. :P (amúgy elmegy)
ők nem régen még az eperben voltak, nem?
 #21148  Szerző: nyikolaj

Nem is tudtam,hogy szombat este 19:00tól 22:00ig Safety car c. műsor szól.(de csak a 93.6-on)A 2 műs.vez Simon Gábor.és Csordás Csaba.Tipikus szombat esti vicces műsor. :P (amúgy elmegy)
 #20516  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:
nyikolaj írta:Ja,a Hankót kihagytam.Azért voltak egy páran maradjunk annyiban.Most meg muszáj szegény Hollósinak vállalni hétvégén ezt a szerepet is. :hehe: Hát ha kap majd valami díjat ezért is :hehe:
Ez már azért gáz, hogy a reggeli műsorvezető csak úgy beáll hétvégére hírolvasónak..
Fú. ez nekem nagyon új. Leültem. Látszik milyen sokat hallgatom... Ilyet nem szabadna. A programigazgató igazgasson programot. Emelett vezethet műsort és olvashat híreket, de vagy-vagy. És ha már nagyon hírezni akar, akkor szerkessze meg, de ne olvassa fel, vegyen fel valakit hétvégére.
 #20512  Szerző: nyikolaj

Ákoska írta:Hát azért én elég sok miskolci infót hallok benne
Éppen ez az!Nincs köze a papír szerint Miskolchoz,ennek ellenére,csak a megyeszékhelyröl szólnak az infok.Ezen kívül még van hajol számolom 4 város.Azokat meg ugye le....ják.
 #20510  Szerző: centerweb

Nincs egységes zenei koncepció. Meg olyan szétesett érzést kelt (bennem). Olyasmi, mint amikor mondjuk egy roszabbul összeállított keleti autóval mész az autópályán 140-el, és úgy érzed, mintha szétesne alattad. Zajos, remeg, fullad,ugrál stb. meg nem érzed magad benne biztonságban. De ha mondjuk egy márkás nyugati autóval teszed ugyanezt, akkor az meg konfortos, összerakottabb. Megy dinamikusan, érzed ahogy száguldasz, kényelmes és pörgős. Konfortos.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 97