RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#20768  Szerző: Jani

Andrew5 írta:Holnap 8 órától adókarban tartás megjön az új antenna frekirehangolva.
Gondoltam már beírom hátha ez is jelentenivaló Béla szerint a NHH-nak.... ;)
:lol: :lol: :lol:
 #20766  Szerző: Andrew5

Holnap 8 órától adókarban tartás megjön az új antenna frekirehangolva.
Gondoltam már beírom hátha ez is jelentenivaló Béla szerint a NHH-nak.... ;)
 #20626  Szerző: mg

a mi 1W-unk Szeged belvárosból autórádión (igen jó antennával) kb. 15 km-re elég. viszont haveromék nyaralójában, az adótól 6 km-re tetőantennán a Kossuth jön a frekin Komádiból, kristálytisztán :)
 #20624  Szerző: Jani

Na igen,meg a Berettyót is.Annak idején,amikor a Berettyó nem ment a 88Mhz-en akkor foltokban a Méliusz is bejött.Arról meg nem is beszéltünk,hogy a Méliusz Debrecen belváros részén fogható jól.Akkor ennyi erővel mindenhova mérőkocsit lehetne hívni.Pedig ha jó magasról adnak akkor tényleg messzire el tudnak szólni,ahogy azt Andrew is írta.
Na ennyit a mérőkocsiról. :shoot: :D
 #20622  Szerző: giallarosa

Jani írta:
NagyBela írta:Sziasztok!

Nem szeretnék kötekedni, de hogy is szól el a Jazz FM Újfaluig még ha zavarosan is kisközi frekin? Tényleg nem a rosszindulat szól belőlem, de ez már erősen súrolja a bejelentés határait. A kisközi rádiózást nem arra találták ki hogy az ember több 10 wattal sugározzon. Szoboszlón még mindig tiszta a vétel.... Andrew tisztába vagyok azzal, hogy nem sokan tartják be a teljesítményre vonatkozó előírásokat, de azért ne haragudj mindennek van határa!
Kívánom neked, hogy tudd így működtetni ezt a rádiót, de Debrecenben csiripelik a verebek, hogy érik az újabb mérés!
Kedves Béla!

Kíváncsi vagyok,hogy Hajdúszoboszlón a 88Mhz-en milyen rádiót fog be a készüléked?
Nekem is rögtön ez jutott eszembe! A Méliuszt is jó sokáig lehet hallgatni...
 #20601  Szerző: Jani

Nem szeretnék kötekedni, de hogy is szól el a Jazz FM Újfaluig még ha zavarosan is kisközi frekin? Tényleg nem a rosszindulat szól belőlem, de ez már erősen súrolja a bejelentés határait. A kisközi rádiózást nem arra találták ki hogy az ember több 10 wattal sugározzon. Szoboszlón még mindig tiszta a vétel.... Andrew tisztába vagyok azzal, hogy nem sokan tartják be a teljesítményre vonatkozó előírásokat, de azért ne haragudj mindennek van határa!
Kívánom neked, hogy tudd így működtetni ezt a rádiót, de Debrecenben csiripelik a verebek, hogy érik az újabb mérés!
Kedves Béla!

Kíváncsi vagyok,hogy Hajdúszoboszlón a 88Mhz-en milyen rádiót fog be a készüléked?
 #20599  Szerző: Andrew5

Jól gondolod szerintem. Még az antennám sincs ráhangolva a frekire...
A teljesítményem is kisebb mint eddig vlaha csak tiszta a freki, magasan van az antenna és sík a terep.
 #20578  Szerző: SzD

A radiocafé topicjában is szó volt arról, hogy az elméletileg Pest 60 km-es körzetében fogható rádiót milyen messziről is lehet tisztán hallgatni.
Szerintem nincsenek itt hatalmas nagy szabályszegések, csak ilyen a terjedés...vagy rosszul gondolom?
 #20574  Szerző: Andrew5

Kedves Béla!

Nem igazán értem mit zavarok neked illetve mi a bajod. De nyugodtan bejelenthetel, jöhet a híres mérés, ami már megvolt (hozzá teszem) és a hatóság emberei mindent rendben találtak. Nekem ugyan mindegy az 2 perc adáskiesés amit okoz ha a te lelkednek jobban esik.

Anyit meg hozzá tennék hogy hogy mondhatod egyik mondatodban hogy feljelentesz a másikban meg hogy kívánod minnél tovább tudjak működni...

Ezt nem értem de várom a mérőkocsit ha kijönnek egyáltalán.... ;)

Az meg hogy újfaluban befogta zavarosan valaki egy 3 elemes urh antennával nem nagy szám én is befogok egy párat urh antennával, a miskolciakat, a nyíregyieket, a téglási 4s rádiót pl és amikor nem volt 4s rádió akkor meg a beretyó rádió jött monoban a 97.9-en. erről ennyit...
 #20573  Szerző: centerweb

Ez az égvilágon semmi ahozképest, hogy én kocsiban a 3 miskolci kisközből 2-t RDS-el tisztán fogtam 62km-es távolságból... igaz hogy egy kisebb dombon, de síkvidéken is jött az egyik, igaz, nagyon gyengén.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 59