RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#20711  Szerző: mlaszlo

Attis írta: Amikor a Westelt átnevezték T-Mobile-nek ... Ez pontosan...-ban ^^ (talán 2003-ban) volt, vettem tőlük mobilt, és egy olyan zacsiba rakták, amitől már az üzlet előtt megszabadultam. :lol:
Egy kicsit később volt az, 2005 tavaszán volt a T márka bevezetése. A magenta szín egyébként nekem sem a kedvencem :D

A VIVA tekintetében nekem nem tetszik ez az új arculat. A megjelenő feliratok az inzerteken még elmennek, de az hogy egy fénykép van berakva és megjelenik a reklám felirat ez nem túl fantáziadús.
 #20707  Szerző: Attis

MikySoft írta:
Attis írta:
MikySoft írta:Szerintem jó lett. Fiatalos.
Amúgy a német verzión már rég pink logó van, ráadásul ott animált.
A német VIVA TV-n többféle színű logó van. Egyes műsoroknál ez a bu*is színű, néha kék, néha piros. Még nem jöttem rá, h mikor melyiket és miért pont azt alkalmazzák.
A valóságshow-k eltűntek, de azt tudom, hogy lesz Szexi vagy nem folytatás, mert már szereplőket keresnek.
Most ilyen alapon a T-csoport is buzi. :D
Amikor a Westelt átnevezték T-Mobile-nek ... Ez pontosan...-ban ^^ (talán 2003-ban) volt, vettem tőlük mobilt, és egy olyan zacsiba rakták, amitől már az üzlet előtt megszabadultam. :lol:
Bár ugye a T az magenta színű, a VIVA most meg olyan nem tudom...
 #20702  Szerző: rsite1

Attis írta:
A német VIVA TV-n többféle színű logó van. Egyes műsoroknál ez a bu*is színű, néha kék, néha piros. Még nem jöttem rá, h mikor melyiket és miért pont azt alkalmazzák.
A valóságshow-k eltűntek, de azt tudom, hogy lesz Szexi vagy nem folytatás, mert már szereplőket keresnek.
Most ilyen alapon a T-csoport is buzi. :D
 #20699  Szerző: Attis

#20695  Szerző: Mauro

Igen sajnos németek is ezt a logót használják szürke vagy fehér tényleg jobb lenne. Valóságshow-k végleg eltűntek vagy csak nyári szünetre mentek?
 #20693  Szerző: LuciFerko

azt kb 7 éve nem láttam:)
 #20692  Szerző: rsite1

Szerintem jó lett. Fiatalos.
 #20691  Szerző: sztyepan

djlacee írta:Megújult a VIVA, a véleményem hogy a logo szar, az inzertek szarok, a dalcímkiírás az egyetlen ami tetszik. Meg még az pozitívum, hogy kezdenek a szar valóságshow -k eltűnni, és egyre több a zene. Most pl VIVA HITS című műsor megy.
Tök igazad van, bár szerintem a logo formája jó lett (olyan, mint a többi VIVA-n), a színe tényleg ratyi. Lehetne szürke.

A zenék is javultak egyébként, kevesebb a Lola, meg a Tokio Hotel, több a top40-es. talán majd ,,kinövik'' a maradékot is.
 #20690  Szerző: djlacee

meg ezt a hülye társ tesztet is levehetnék...
Hát ja, de ez se magyar eredetű dolog
 #20689  Szerző: LuciFerko

gondolom minden a célközönség igényeihez igazodik :hehe:
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 106