RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#33911  Szerző: Vendég

Asszem ez kárpótolja majd a Sláger hallgatókat valamelyest.
 #33910  Szerző: Vendég

Szóval már Budapesten is nyomulnak.... egyenlőre egész jó zenék mennek. ;)
 #20751  Szerző: Attis

nyikolaj írta:A classicon milyen zenék mennek?
Jók. ;)
 #20750  Szerző: nyikolaj

A classicon milyen zenék mennek?
 #20728  Szerző: hori

Sziasztok Srácok ! :)
Nos igen, alakítások vannak. És ez még abban is megmutatkozik, hogy PS-ben nem csak a dalcímek pörögnek, hanem az is, hogy milyen műsorelemet hallasz. :)
Tehát Sporthírek, Hírek, Időjárás, Közlekedés. A dombóvári még (!) a régi, azon nem változtattunk, csak a 2 kaposvárin. Tesztelés alatt van az is, hogy ha Közlekedési Információk mennek, akkor a TA automatikusan kapcsoljon. Külön figyelmet érdemel még a Classic Radiotextje is, ahol az adott műsor, az aktuális műsorvezető nevével látható. Ez mondjuk régóta így van. Üdv. mindenkinek !
 #20708  Szerző: LuciFerko

attis videózd már le :)
 #20672  Szerző: Pasa

PS-ben eleve nem fut a scroll, hanem egyenként karakterenként vált. Valódi scroll a Radiotextben van (de persze az is téveszt rendesen gyenge jel esetén).
 #20671  Szerző: Attis

Pasa írta:Igen, az jogos, hogy vételkörzet szélén nem előnyös, de a többség azért jól veszi. A scroll emiatt nem az igazi, de ha lassan váltanak a sorok, az azért működik általában.
Ja bocs, azt elfelejtettem leírni, hogy:
Enjoy Radio - Kaposvar * FM 91,2 MHz * (scrollozva)
Az éppen játszott zene scrollozva
N-Joy FM 102,6 KAPOSVAR (scrollozva)
Az éppen játszott zene scrollozva
Ezeket úgy kell érteni, hogy karakterenként scrollozódnak. :)
Mindjárt javítom is.
 #20670  Szerző: Pasa

Igen, az jogos, hogy vételkörzet szélén nem előnyös, de a többség azért jól veszi. A scroll emiatt nem az igazi, de ha lassan váltanak a sorok, az azért működik általában.
 #20669  Szerző: Attis

Pasa írta:Vannak dinamikus PS-ellenesek, de ez nekem tetszik. ;)
Mivel én Kaposvártól pár km-re lakom, és a 91,2 Enjoy vételkörzete sajnos (relatíve) elég kicsi (ja meg terjedéskor - mint ma - az Ö1 is zavarja), nálam nem mindig tökéletesen jelenik meg az RDS.
A Classic-é jó lenne, és nyilván jó is lesz majd, csak kicsit még nekem össze-vissza. :oops:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62