RADIOSITE Fórum

• Egerszeg Rádió - Zalaegerszeg - 92.9 MHz

#26525  Szerző: lacita

Online hallgatás megvan halva! Nem tudja valaki mivan evel a rádióval? :S
 #20943  Szerző: Szomee

Hírcentrumból többet is ki lehetne hozni, de erős visszafogás van a Roxys vezetés részéről...Pedig nem is olyan rég rég még hárman voltak (egy ex Slágeres), Ortutay Dóra is mondott híreket. De már csak hangok és a beszédstílus miatt is náluk van a több pont. :boldog:
 #20872  Szerző: mg

nekem a hírcentrumos hírektől is herótom van, nagyon akartak küldeni hozzánk is híreket, akkor volt szerencsém hallani egy-két blokkot...
 #20869  Szerző: sztyepan

djlacee írta:De hírcentrum szerintem f*s, mert gyakorlatilag nem mondanak semmit. Van egy helyi, egy külföldi meg egy bulvár hír oszt csá...
A hallgatók döntő többsége nem szeret húszmillió perces hírblokkot hallgatni. :unott:
 #20866  Szerző: djlacee

De hírcentrum szerintem f*s, mert gyakorlatilag nem mondanak semmit. Van egy helyi, egy külföldi meg egy bulvár hír oszt csá...
 #20858  Szerző: live

Szomee írta:
djlacee írta:Már egy ideje ez
Hiába, ezzel sem sikerült a színvonalat emelniük, Pohl Norbinak még mindig nem sikerül sokszor magyarul beszélnie (Áfgáánisztán a kedvemcem :lol: ), komolyan az elején sem értettem, hogy került ő mikrofon elé, de Wodlingerék okosak... Gaál-Tóth meg mintha elaludna hírek közben...mondjuk a hirek minősége tényleg javult az előző "érához" képest :)
azért szerintem meg sem közelíti a régi rádió hírszolgálatot, és ha már választani kéne inkább a hírcentrum mellett voksolnék (mint ahogy tettem is :D )
 #20850  Szerző: djlacee

Pohl Norbert Corvinusos volt, most hallgass meg egy mostani Corvinusos -t, és érezni fogod a hasonlóságot :lol:
 #20835  Szerző: Szomee

djlacee írta:Már egy ideje ez
Hiába, ezzel sem sikerült a színvonalat emelniük, Pohl Norbinak még mindig nem sikerül sokszor magyarul beszélnie (Áfgáánisztán a kedvemcem :lol: ), komolyan az elején sem értettem, hogy került ő mikrofon elé, de Wodlingerék okosak... Gaál-Tóth meg mintha elaludna hírek közben...mondjuk a hirek minősége tényleg javult az előző "érához" képest :)
 #20763  Szerző: djlacee

Már egy ideje ez
 #20760  Szerző: MrG

"xy vagyok a Hírháló Magyarország híreivel"
Ez a Rádió Hírszolgálat új neve?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11