RADIOSITE Fórum

• Mediterrán Rádió - Pécs - 101.2 MHz

#22454  Szerző: MrG

Kár, pedig már kezdtem örülni, hogy a Misinán van, mert akkor be tudtam volna fogni, ha megint megpuszilja a villám a Juventus fonyódi (101.3) adóját. :)
 #22453  Szerző: mrad

Igen van, Pécsett a Diana téren. Mi ott vagyunk.
Szabi írta:http://ortt.hu/hatarozatok.php?menu_id=38&h_id=11435

Ezek szerint felkerült a Misinára az adó? Vagy más telephelye is van Pécsett az AH-nak?
 #20933  Szerző: mrad

1. Pidró lett a 2008-ban elindult Lakihegy rádió programigazgatója, és egy kedvező ajánlattal áthívta a Swecit.

2. Van Mediterrán Club :) Annyi, hogy szerda esténként 20:00-24:00 között egy új csapat (Őrjít -Ő , lásd weboldal) csinál egy retró zenés estét. Ja, és teljesen élő, és interaktív a műsoruk.

Tény, hogy így egy picit zavaros a dolog, mert aki a club zenéket keresi este a rádióban, az meglepődik. Hétfő-Kedd-Csütörtök este: Medi Club, Szerda este: Őrjít-Ő Retró, Péntek este: NightShaker (pécsi dj-k - mixek), Szombat este: MMMIX! (országosan ismert dj-k - mixek).

3. Mi nagyon örülünk a jobb vételkörzetnek, főleg, hogy nem is olyan régen, csak a belvárosban volt fogható normálisan a rádió. Engem Orfű érdekelne, hogy ott mi a helyzet, elvileg szólnunk kellene.
 #20931  Szerző: Attis

Mrad, 2 kérdésem is lenne!
1. Nincs Mediterrán Club? :wailing:
2. Valahogy úgy érzem, hogy kicsit kevés lett az élő műsor. (ja, ez nem kérdés, csak szubjektív vélemény)

A vételkörzetről ugye régebben már beszéltünk. Tegnap nézegettem, mi a helyzet.
Szentlőrincig tökéletesen szól. Kacsótán már rendesen gyengül. (A "konkurencia" itt még egész jól szól.) Nagypeterd és Botykapeterd között romlik le nagyon a vétel. (A Rádió 1-é is.) Szigetváron valóban szól a rádiótok, de elég gyengén és a Rádió1 picit erősebben. Mondjuk így se rossz: 35 km-re a nem éppen lipes-lapos Baranyában elszólni.
 #20717  Szerző: Attis

mrad02 írta:eegeeen.:))))
a Swecit nagyon sajnálom, hogy elment...de megértem.
Tudsz valamit, amit egy sima hallgató nem? :csukottszem:
 #20716  Szerző: mrad02

eegeeen.:))))
a Swecit nagyon sajnálom, hogy elment...de megértem.
 #20660  Szerző: Attis

mrad02 írta:Közsi.:)

Azért van még jó honlap...

http://www.lakihegyradio.hu/start.php

de ők is Nálunk dolgoztak!:))))
A műsorvezetők és a főnök egy csoportja meg előttetek a Kapos Rádióban. :roll:
 #20633  Szerző: mrad02

:))))
eeegen...
a színvilága elég bizarrrr...:))))
:lol:

kicsit olyan Jamaica feelingje van...:)
füves :smoke:

a Medi honlapján van már ékezetes karakter, az "éppen szól" részen.:))

KÖZSI ANDOR!!!! :yeah:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18