RADIOSITE Fórum

• Rádió 35 - Tiszaújváros - 89.6 MHz

#61201  Szerző: Szd96

Zoey írta:Tegnap a tapolcai elágazásnál majdnem teljesen tisztán jött a 35. Érdekes, mert Tiszaújváros felől Miskolc felé haladva Nyékládháza körül elmegy, ezért is csodálkoztam, hogy itt meg valahogy visszajött. :o
Nálam is jön kissé torzan itt a Győri kapuban, Diósgyőrben meg rds-sel is :)
 #61191  Szerző: best

Zoey írta:Tegnap a tapolcai elágazásnál majdnem teljesen tisztán jött a 35. Érdekes, mert Tiszaújváros felől Miskolc felé haladva Nyékládháza körül elmegy, ezért is csodálkoztam, hogy itt meg valahogy visszajött. :o
Ez nem meglepő :)
Ezen a környéken elég sok jó rádió fogható a hegyek miatt :D
 #61185  Szerző: Zoey

Tegnap a tapolcai elágazásnál majdnem teljesen tisztán jött a 35. Érdekes, mert Tiszaújváros felől Miskolc felé haladva Nyékládháza körül elmegy, ezért is csodálkoztam, hogy itt meg valahogy visszajött. :o
 #28259  Szerző: Obladioblada

http://www.radio35.eu/

Vigyázat. Bejelentett támadó webhely. :)

- firefox szerint legalábbis.
 #21060  Szerző: systhema

A R35-ön korábban is, még jóval azelőtt, hogy az Express elindult volna, volt jazz zene esténként általában 22-től másnap reggel 6-ig, vasárnap asszem' 21-től volt így. Mostanában nem tudom milyen mennyiségben adnak jazzt, de korábban ahogy említettem az esti órákat azzal töltötték ki. Nekem az egyetlen bajom vele az volt, hogy sűrűn ismétlődtek a zenék.
 #20997  Szerző: Luigi

Igen, hallgatják. Többen is!

Az a nagy igazság, hogy ennél a rádiónál nem nagyon van miről írni. Viszonylag állandó emberek készítik a műsorait, változatos zenékkel, megfelelő tartalommal. Korábban Szerencs környékén nagyon sokan ezt hallgatták, mostanában viszont mintha visszavettek volna a teljesítményből, mert nem nagyon fogható be jó minőségben! A 37. főúton kb a taktaharkányi elágazástól Miskolcig kiválóan fogható. A műsoraiban eddig nem csalódtam, bár az utóbbi időben esténként többször hallottam rajta jazzt. (Remélem, nem az expresses-baromság miatt, miszerint a jazz egyenlő a közszolgálatisággal, mivel ebben a rádióban korábban sem volt gond a közszolgálati tartalommal.) Kiválóan kiszolgálják Tiszaújvárost és környékét, megfelelően beharangozzák és tudósítják a térség eseményeit.
 #20934  Szerző: Obladioblada

Tök komolyan kérdezem, mert érdekel. Hallgatja ezt innen a fórumról valaki? Nekem ez olyan mint az Európa rádió, tudom, hogy van, tudom, hogy dolgoznak, és csinálgatják, úgy-ahogy (ez megítélés kérdése), de hallgatni nem hallgatja senki.
 #858  Szerző: Obladioblada

Úgy látom heggesztik a honlapot.

http://www.radio35.eu/

R

#448  Szerző: lacus

Tiszaújváros, FM 89.6 Mhz