RADIOSITE Fórum

• Direct One

#21083  Szerző: Pasa

MikySoft írta:Itt perpill szakad az eső, és a 60-as tányérammal tökéletes az adás.
Persze, mert feletted van a felhő. Ha dél felé van egy szép nagy cumulonimbus, akkor megy el a vétel, mivel a műhold dél felé viszonylag alacsony szögben látszik. Itt is akkor szokott kiesni, mikor még nem is esik, maximum dörög.
 #21056  Szerző: rsite1

Ha majd nem látja a jelenlegi antenna a Thor-t, átrakják máshova. Durva ügy. Nem tudom, kivitelezhető-e.

Egyébként honnan veszitek, hogy egy felhőtől elmegy a DTH? :)
Itt perpill szakad az eső, és a 60-as tányérammal tökéletes az adás.
 #21053  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Meg hogy lesz hűség nyilatkozatba 100 FTA csati ha tényleg költöznek.
A hűségnyilatkozatban és az ÁSZF-ben az FTA csatornák nem szoktak benne lenni.
Akkor azzal nem lesz gond. Mondjuk aki ragaszkodik az FTA az egy második antennával megoldhatja.
 #21038  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Meg hogy lesz hűség nyilatkozatba 100 FTA csati ha tényleg költöznek.
A hűségnyilatkozatban és az ÁSZF-ben az FTA csatornák nem szoktak benne lenni.
 #21007  Szerző: mg

ja, meg nyilván majd még veszek külön kártyát, ha m1-et meg TV2-t meg RTL-t akarok nézni, hogyne. meg jön egy felhő, fingik a ló, és elmegy az adás. meg tetőn tartok majd tányért és nem a padláson antennát. nagyon jó a műhold :)
dvb-t vevőknek még megy lejjebb az ára, és végképp értelmetlenek lesznek az ilyen felvetések
 #20978  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:Ezt mondtam én is a Netboard-on korábban.
Olvastam. ;)
 #20977  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: És ez egy válasz azoknak is, akik a DVB-T létét vonják kétségbe!
Ezt mondtam én is a Netboard-on korábban, amikor többen állították, hogy nincs értelme a DVB-T-nek, műholdon olcsóbb és jobb minőségű a továbbítást. Csak ezt nem akarták belátni, hogy műholdas csatornák vételére nem mindenhol van lehetőség, főleg belvárosban és soklakásos társasházakban, ezért igenis szükséges a földi sugárzás is.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 64