RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#21110  Szerző: Attis

molnarb írta:
SzD írta:Ez kicsit érdekes. A Rádió Plusz stream-je kiírja a dalcímeket, meg minden, de mégsem a Plusz adása megy rajt, hanem az egyik tematikus csatornáé. Nautilus Úr nem végzi rendesen a munkáját? :oops:
MySQL szerver upgrade és streamszerver karbantartás olyan fél 12-től már visszaáll a rend és a Plusz streamen valóban az adás megy, nem a PartyPlusz tematika.
Attis írta:A holnapi DiscoShit Party csak a Rádió Pluszon lesz? Esetleg K1? :blush: :P
Ja, meg hánytól kezdődik a közvetítés?
Csak a Rádió Pluszra van engedély. K1-en nem lesz. 20:30-tól nálunk vasárnaponként koncertműsor van, azt megtartjuk (Faithless koncert lesz egyébként, hogy azért nagyjából illeszkedjen zeneileg az utána következő program miatt) és után keződik a kapcsolás. Szerintem 10 órakor nagyjából el is kezdjük. Remélem minden rendben lesz és kegyes lesz a technika. 1-2 shites fórumon már olvastam, hogy megtudták, hogy nálunk lesz a közvetítés... remélem nem fektetik meg az online adást, bár vasárnap este ekkora kapacitás mellett nem sok esélyt látok... :)
Balázs! Ha még itt vagy! K1 meghalt!
 #21107  Szerző: molnarb

SzD írta:Ez kicsit érdekes. A Rádió Plusz stream-je kiírja a dalcímeket, meg minden, de mégsem a Plusz adása megy rajt, hanem az egyik tematikus csatornáé. Nautilus Úr nem végzi rendesen a munkáját? :oops:
MySQL szerver upgrade és streamszerver karbantartás olyan fél 12-től már visszaáll a rend és a Plusz streamen valóban az adás megy, nem a PartyPlusz tematika.
Attis írta:A holnapi DiscoShit Party csak a Rádió Pluszon lesz? Esetleg K1? :blush: :P
Csak a Rádió Pluszra van engedély. K1-en nem lesz. 20:30-tól nálunk vasárnaponként koncertműsor van, azt megtartjuk (Faithless koncert lesz egyébként, hogy azért nagyjából illeszkedjen zeneileg az utána következő program miatt) és után keződik a kapcsolás. Szerintem 10 órakor nagyjából el is kezdjük. Remélem minden rendben lesz és kegyes lesz a technika. 1-2 shites fórumon már olvastam, hogy megtudták, hogy nálunk lesz a közvetítés... remélem nem fektetik meg az online adást, bár vasárnap este ekkora kapacitás mellett nem sok esélyt látok... :)
 #21097  Szerző: Jani

Ez jó kérdés. :blush: Én hallgatni fogom. :)
 #21092  Szerző: Attis

A holnapi DiscoShit Party csak a Rádió Pluszon lesz? Esetleg K1? :blush: :P
 #21089  Szerző: SzD

Ez kicsit érdekes. A Rádió Plusz stream-je kiírja a dalcímeket, meg minden, de mégsem a Plusz adása megy rajt, hanem az egyik tematikus csatornáé.
Nautilus Úr nem végzi rendesen a munkáját? :oops:
 #21081  Szerző: SzD

Kicsit meghülyült ma az adáslebonyolító, a végét "elcsíptem".
Ha érdekel valakit, katt.
 #20993  Szerző: SzD

Hmmm...ez is jól hangzik. :yeah:
Rádió Plusz írta:VIII. Országos Disco's Hit Party
Vasárnap este érdemes a Rádió Plusz-t fülelni, hiszen vételkörzetünkben kizárólag nálunk hallható a VIII. Országos Disco's Hit Party! Bárány Attila, Hamvai P.G., Dj Junior, Antonyo, Lauer, Soneec, DannyL egész éjszakás őrületét TE is figyelemmel kísérheted, bár jobban teszed ha eljössz és személyesen is átéled!
 #20778  Szerző: SzD

SzD írta:Balázs! Mondd, hogy a tematikus zenei csatornáitok csak átmenetileg szünetelnek. :wailing: Remélem, hogy nem fognak megszűnni...

Dejódejódejódejódejóóóó!
Szerencsére tárgytalan! ^^ Már kezdtem megijedni... :)
 #20769  Szerző: SzD

Balázs! Mondd, hogy a tematikus zenei csatornáitok csak átmenetileg szünetelnek. :wailing: Remélem, hogy nem fognak megszűnni...
 #20560  Szerző: molnarb

SzD írta:Ez volt a reklám. :lol:
És tegyük hozzá, hogy minden frekin... Szeged, Szentes, Berettyóújfalu, Derecske... és igen igen... a kaposvári K1-en is :)
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 52