Én erre nem emlékszem,de lehet az én hibám.
Azt írta, hogy KOMOLYABB helyi adó, NEM BÁRMILYEN.Tessék, akkor CORVINUS
Sakál írta:Valóban a komolyabbon van a hangsúly.djlacee írta:Azt írta, hogy KOMOLYABB helyi adó, NEM BÁRMILYEN.azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP
djlacee írta:Azt írta, hogy KOMOLYABB helyi adó, NEM BÁRMILYEN.azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP
djlacee írta:Szerintem Danubiusból egy ilyen TOP40 rádiót kellene csinálni, mint pl 538 vagy SLAM!FM vagy KRONEHIT, vagy EUROPEAN HIT RADIO. Ugye elvileg a Rágó1 is ez lenne, csak fényévekkel le vannak maradva zeneileg, szal nem jött be. Pluszként még lehetnének tematikus netes rádióik, amik mostanába úgy divatba jöttek.A Nap jó? Nem tudom, mert eddig online hallgattam kb. 30 percet, az nekem nem volt meggyőző.
azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP
azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP
nyikolaj írta:Sajnos.Nem biztos. Mert jellemző, hogy azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.