RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#21277  Szerző: Szelerailway

"De még régebbre is emlékszem. ^^ Anno Rónai Egonnak volt vasárnap délután rockműsora. A címére már nem emlékszem. De mai szemmel. Rockműsor? Délután? ^^"

Én erre nem emlékszem,de lehet az én hibám.:)Én úgy emlékszem anno vasárnap esténként volt rockműsor,amit Várkonyi Péter Endre vezetett.Na az egy zseniális műsor volt.Kezdetben 19.órától,hajnali 2 óráig szólt,majd később már csak 22.00-2.00-ig.1992 körül hagyta abba Várkonyi,majd szegény megboldogult Pálosi István vette át és sajnos halálával a műsor is véget ért.Azóta sem találtam valami hasonlót sem sajna.:(
 #21236  Szerző: djlacee

Azt írta, hogy KOMOLYABB helyi adó, NEM BÁRMILYEN. :lol:
Tessék, akkor CORVINUS :lol:
 #21232  Szerző: Attis

Sakál írta:
djlacee írta:
azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.
Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP :lol:
Valóban a komolyabbon van a hangsúly. ;)
 #21231  Szerző: Sakál

djlacee írta:
azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.
Nálunk a NAP által rendelt hallgatottsági felmérés szerint is 1. SLÁGER, 2. DANUBIUS, és csak 3. a NAP :lol:
 #21214  Szerző: Pasa

Kicsit OFF, de a Rádió 1 tíz éve szintén jó volt. Azt is lehetne talán másolni.
 #21213  Szerző: Attis

djlacee írta:Szerintem Danubiusból egy ilyen TOP40 rádiót kellene csinálni, mint pl 538 vagy SLAM!FM vagy KRONEHIT, vagy EUROPEAN HIT RADIO. Ugye elvileg a Rágó1 is ez lenne, csak fényévekkel le vannak maradva zeneileg, szal nem jött be. Pluszként még lehetnének tematikus netes rádióik, amik mostanába úgy divatba jöttek.
A Nap jó? Nem tudom, mert eddig online hallgattam kb. 30 percet, az nekem nem volt meggyőző.
 #21211  Szerző: djlacee

Szerintem Danubiusból egy ilyen TOP40 rádiót kellene csinálni, mint pl 538 vagy SLAM!FM vagy KRONEHIT, vagy EUROPEAN HIT RADIO. Ugye elvileg a Rágó1 is ez lenne, csak fényévekkel le vannak maradva zeneileg, szal nem jött be. Pluszként még lehetnének tematikus netes rádióik, amik mostanába úgy divatba jöttek.
 #21210  Szerző: Attis

nyikolaj írta:Sajnos.
Nem biztos. Mert jellemző, hogy azokban a nagyvárosokban, ahol van komolyabb helyi adó, a két országos rendesen alul marad.
Csak az a baj, hogy nem fogjuk megtudni, hogy egy igényesebb Danubiusra van-e kereslet, mert sajnos a közeljövőben nem várható javulás. (Főleg, hogy a "nagyvezér', az aki...)
 #21209  Szerző: nyikolaj

Sajnos.
 #21206  Szerző: Pasa

Erre a rágógumira van szerinted igény? :o
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 109