RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#21660  Szerző: djlacee

jimmer írta:remélem mert trójaival van ellátva. amint rányomtam ugatott a nod32 hogy ilyenolyan trojan :shoot: :fuckyou:
AVG nem :lol:
 #21659  Szerző: Pasa

jimmer írta:remélem mert trójaival van ellátva. amint rányomtam ugatott a nod32 hogy ilyenolyan trojan :shoot: :fuckyou:
Avast is! :hit:
 #21656  Szerző: jimmer

remélem mert trójaival van ellátva. amint rányomtam ugatott a nod32 hogy ilyenolyan trojan :shoot: :fuckyou:
 #21647  Szerző: djlacee

Lesz még valaha valami az Advertum féle www.sunshineradio.hu -val ?
 #21472  Szerző: ash

GalaxyFM, köszönöm a választ. :)
 #21456  Szerző: Galaxy

ash írta:GalaxyFM, köszönöm a lelkesedésed és azt hogy úgyérzed minden kérdésre neked kell válaszolni, bár tőled egy kicsit konstruktívabb választ vártam volna. Miután több helyen is megamtíted, hogy gyakorlatban is foglalkozol MPX mérésekkel, úgyérzem elvárható lenne tőled hogy egy kevesebb tudású embernek fejből megadod a választ. Megfogom keresni a képletet és kifogom számolni magamnak, de ha megengeded még várnék egy kicsit, hátha van olyan fórumozó aki valóban komolyan vette a kérdésem és arra valóban tudja a választ.
Hali!

Az MPX téma a gold topikban masszív offtopik, így azt hittem hogy a kijelentésed annak szól, hogy akár abba is hagyhatnánk. De ezek szerint komoly volt a kérdés. Nem tudom hogy hol láttam a képletet legutoljára, a 412 legutolsó 4 kiadásában nincs benne, úgyhogy egy másik ITU szabványban lehetett ezek szerint... A 0 dBr egy állandó amplitúdójú 19kHz löketű szinuszjel, illetve egy 19kHz átlaglöketű tetszőleges jel modulációs teljesítménye. A műszer úgy dolgozik, hogy méri a löketet, és a mért eredményeket "kategorizálja" a hisztogramon látod, hogy xezer darab mért mintából mennyi volt 75kHz, 74 73, meg az összes többi nullától akár 150ig...
Az így kapott statisztikai adatokat gyorsan át lehet tolni egy algoritmuson, ami utána rajzol neked grafikont minimum, maximum, átlag, pillanatnyi értéket...
papíron számolni max előre kitalált statisztikai adatokat lehet, de marhára utálom a statisztikát, ezért ha nem gáz, tényleg nem állnék neki most egy példán illusztrálni...
 #21452  Szerző: ash

GalaxyFM, köszönöm a lelkesedésed és azt hogy úgyérzed minden kérdésre neked kell válaszolni, bár tőled egy kicsit konstruktívabb választ vártam volna. Miután több helyen is megamtíted, hogy gyakorlatban is foglalkozol MPX mérésekkel, úgyérzem elvárható lenne tőled hogy egy kevesebb tudású embernek fejből megadod a választ. Megfogom keresni a képletet és kifogom számolni magamnak, de ha megengeded még várnék egy kicsit, hátha van olyan fórumozó aki valóban komolyan vette a kérdésem és arra valóban tudja a választ.
 #21390  Szerző: Galaxy

ash írta:Örülök ennek az izgalmas témának. Akkor tehát a +3dBr-es vagy például a +6dBr-es MPX milyen arányban érik el a megengedett maximális löketet az adott időintervallumon belül? :mellow:
számold ki... képletet megtalálod ha keresed... ;) :D
 #21380  Szerző: ash

Örülök ennek az izgalmas témának. Akkor tehát a +3dBr-es vagy például a +6dBr-es MPX milyen arányban érik el a megengedett maximális löketet az adott időintervallumon belül? :mellow:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 222