RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#21665  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
mlaszlo írta:Hát továbbra is borzalmasan szól, talán még rosszabbul is. Nem megy gyorsan a hibaelhárítás. De úgy látszik nem is nagyon zavarja őket.
Belenéztem az internetes oldalukon a fórumba, de ott nem is tesznek róla említést a hallgatók. Lehet, hogy észre sem veszik?
Kitörlik. :D
Így már értem, érdekes megoldás :D
 #21663  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Hát továbbra is borzalmasan szól, talán még rosszabbul is. Nem megy gyorsan a hibaelhárítás. De úgy látszik nem is nagyon zavarja őket.
Belenéztem az internetes oldalukon a fórumba, de ott nem is tesznek róla említést a hallgatók. Lehet, hogy észre sem veszik?
Kitörlik. :D
 #21661  Szerző: mlaszlo

Hát továbbra is borzalmasan szól, talán még rosszabbul is. Nem megy gyorsan a hibaelhárítás. De úgy látszik nem is nagyon zavarja őket.
 #21631  Szerző: Szelerailway

Még mindig borzasztó ratyi a minőség!:(
 #21622  Szerző: Attis

De ha az AH-nál van a hiba, miért mindig csak a Sláger szar? Érdekes, de a Danubiusnál, MR2-nél ilyen jellegű hibát csak nagyon-nagyon ritkán fedeztem fel.
 #21603  Szerző: Zolee(ractive)

Elég balkáni a hangzás :D
 #21583  Szerző: Attis

A nagy profi rádió! :lol: Már megint hogy szól? :lol:
Úgy látszik eddig havonta jött elő, most már hetente. :yes:
 #21428  Szerző: LuciFerko

jobb mint a Wham - Last Christmas :lol:
 #21426  Szerző: Chriss

ma a Slágeren 16.30-kor Cserháti Zsuzsa - Különös szilveszter, utána Fool's Garden - Lemon Tree! :o 34 fok volt árnyékban... gratulálok a zenei szerkesztőnek... balfaszabb zenéitek nincsenek délutáni csúcsban? :D
 #21328  Szerző: hdshouter

Tegnap én is észrevettem... Számomra olyan volt, mintha egy 44kHzes (mondjuk mp3) hangot felkonvertálnál 48kHz-esre.
Viszont most, hogy korrigálták a hangot, szerintem kik*rt jól szól :shock:
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 149