RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#21626  Szerző: Pasa

Mipi írta:Jelentem a Szarvasi FM 95.2 Juventus még mindíg szól! Pedig már Július van.
Örüljetek neki, mert a Mária és a Klub ugrásra készen figyel! Az jobb lenne nektek???
 #21625  Szerző: Jani

Mipi írta:Jelentem a Szarvasi FM 95.2 Juventus még mindíg szól! Pedig már Július van.
Megerősítem,most itt is kiválóan szól.
 #21616  Szerző: Mipi

Jelentem a Szarvasi FM 95.2 Juventus még mindíg szól! Pedig már Július van.
 #21540  Szerző: Chriss

a Nautilus könyvtárában így jöttek sorban... :D
és? vasalni sem tudok... :o
 #21524  Szerző: djlacee

Ma a kapuvári Juventus RetrÓrában: AD Stúdió - Álmaimban Amerika-> Akon - Lonely-> Animal Cannibals - Kérek egy puszikát -- így sorrendben :D ráadásul mind A betűs :lol:
 #21516  Szerző: Attis

Imádom azt a zenét!
Bár még nem hallottam a Juventuson, de félek tőle, ha megint játszanák, a következő zene Cserháti: Hamu és gyémánt vagy Crystal: Mint jég a tűzben örökbecsű világslágere lenne.
 #21468  Szerző: LuciFerko

Faithless - Insomnia megy :yeah:
 #20794  Szerző: Chriss

Miután ismét a Mark Máriaházy West a programigazgató, mit vársz?
Nincs ott senki, aki rádiót csinálna a Juvéból...
Illetve ők azt gondolják, hogy így rádió a rádió...
 #20784  Szerző: fofla

Dénes Tamásnak minden tiszteletem, de lehet, hogy nem kellene már a Juvéban mikrofon mögé ülnie. Az sms-eket akadozva olvassa fel a nyálát szörcsögve. Volt idő, amikor nagyon jó műsorvezetőnek tartottam, most leginkább szörnyű hallgatni. Az imént még valami szignál is elindult, miközben beszélt. Mondjuk nem zavarta, mert beszélt tovább.

A kívánságműsor is egy aranyszem. Irigy Hónaljmirigy, C.C. Catch, Zoltán Erika. Annyi jó zene között ez jól sikerült.
 #20596  Szerző: Mipi

Írták itt az oldalon a híreknél hogy megszűnik a Szarvasi Juventus. Körübelül mikorra várható mert tegnap voltam Szarvason és szépen szólt a Juventus.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 260