RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#21869  Szerző: nyikolaj

Síkságon könnyű dolga van a hullámoknak.Anno állítólag Szegeden is fogható volt a 89.5.
 #21868  Szerző: kriskao

Sziasztok! Az normális ha a BP-i frekvencián(89.5) még Kiskunhalason is lehet fogni a Juventust?? :O
 #21654  Szerző: nyikolaj

Amugy a miskolci Juve-nak,és a Sztárnak hol van az antennája?(A studio tudom,hogy a Kisavason van)
 #21646  Szerző: fofla

Biztos, hogy ma valami baki volt amiért nem ment ez flottul.
 #21640  Szerző: MrG

fofla írta:Jah Jha vmi nem száz. de már javítják.
A Juventus BAZ megyei hármasa a közelmúltban kérte nevének (Új Juventusból kiszedette az "Új" szót), korábban pedig hálózatos műsoridejének megváltoztatását. Szerintem utóbbi miatt mennek más Szendéék reggel ott is, de ez csak tipp.

Egyébként ha jól értesültem, az ózdi freki RDS-e még mindig: "__GAGA__". :)
 #21637  Szerző: fofla

Jah Jha vmi nem száz. de már javítják.
 #21635  Szerző: nyikolaj

Indult volna. :hehe:
 #21634  Szerző: fofla

Elvileg 6:10-kor indult a helyi adás.
 #21633  Szerző: nyikolaj

Lehet,hogy ezentul igy lesz.De szerintem jobb igy,hogy a Simlisék mennek.A juventus Miskolc szó ami szó, nekem monoton volt,és szürke.Szokásos témák(évf,névn...stb)A Simlis és a Szendébe legalább vannak játékok,és legalább morning show feelingje van.
 #21630  Szerző: Luigi

Hali!

Nem tudja valaki, hogy ma reggel miért nem indult el a Juventus Miskolc reggeli műsora? Eddig reggel 6-tól saját reggeli műsor ment 10-ig, ma meg az országos "A simlis és a szende" indult országos hírekkel és országos reklámokkal (országos jelen esetben = Budapest).
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 260