RADIOSITE Fórum

• Rádió 2000 - Szolnok

#34631  Szerző: donder

mgabor írta:
donder írta:Szerinted arra hajtok? Megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem!
pedig ez is arra volt jó, hogy egy lépéssel közelebb vigyen :D
Hajj értsd már meg végre hogy nagyon nem arra hajtok, és ezt az üzenetet sem annak szántam! Nagyon nem érdekel hogy mennyit szóltam hozzá az eddigiekhez!!! :unott:
 #34622  Szerző: mgabor

donder írta:Szerinted arra hajtok? Megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem!
pedig ez is arra volt jó, hogy egy lépéssel közelebb vigyen :D
 #34619  Szerző: donder

Zsolt írta:
donder írta:...
Most nem bántásból mondom, tényleg csak jó szándék... Ha a hozzászólásaid száma eléri az 1000-et, nem fogsz kapni a radiosite-tól pénzt, vagy ilyesmit. :)
Szerinted arra hajtok? Megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem!
 #30568  Szerző: Zsolt

donder írta:...
Most nem bántásból mondom, tényleg csak jó szándék... Ha a hozzászólásaid száma eléri az 1000-et, nem fogsz kapni a radiosite-tól pénzt, vagy ilyesmit. :)
 #30560  Szerző: mgabor

donder írta:
live írta:Ezt a témát nem kellene átrakni a megszűnt rádiók topicba? (már ha van ilyen :) )
Drága live! Ez a téma a megszűnt rádióknál van, ha esetleg még nem vetted volna észre! Nem megbántásképpen de ott a fórum fejléce alatt van az "útikalauz", =hogy most éppen hol vagy! Bocs hogyha hirtelen nagy felindulásból mondtam! Ugye nincs harag?? ;)
nem-e zavar-e téged az, hogy beszólsz egy két hónapos hozzászólásra, ami után átrakták azt a ki**szott topicot a megszűnt rádiók közé? :)
 #30557  Szerző: donder

live írta:Ezt a témát nem kellene átrakni a megszűnt rádiók topicba? (már ha van ilyen :) )
Drága live! Ez a téma a megszűnt rádióknál van, ha esetleg még nem vetted volna észre! Nem megbántásképpen de ott a fórum fejléce alatt van az "útikalauz", =hogy most éppen hol vagy! Bocs hogyha hirtelen nagy felindulásból mondtam! Ugye nincs harag?? ;)
 #26819  Szerző: live

Ezt a témát nem kellene átrakni a megszűnt rádiók topicba? (már ha van ilyen :) )
 #21490  Szerző: Mipi

Nyugi csak viccnek szántam őket! Igaz ma már ezek sem lehetetlenek! :-D